Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Transzneműként hogy tudnám...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Transzneműként hogy tudnám objektíven kideríteni, hogy mások hogy látnak?

Figyelt kérdés

A közéletű zsűri elég megosztott, csak pár hónapja kezdtem el hormonokat szedni.

Bár azóta már megtörtént olyan, hogy vonatról majdnem leszállítottak, mert azt hitte a kalauz, a barátom diákigazolványát próbálom neki mutogatni, illetve a végállomáson el kellett mennem nyílváson WC-be, és meg lettem szólva hogy "kisasszony az a férfi mosdó".

Eközben az se ritka, ha társasággal vagyok akkor megkapjuk a "srácok" jelzőt, amikor rólunk beszélnek. Nagyon fura.

Ott voltam a múltkori Azi koncerten, és a kapunál át akartak tenni a lányokhoz, és a legmélyebb hangomon kellett mondanom hogy "há de én fiú vagyok".

Elég veszélyes így, hogy fogalmam sincs mégis hogyan kéne viselkednem ahhoz képest, hogy hogyan lát a társadalom. Nem kicsit félek társaságban lenni :(

2024. máj. 27. 22:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
#8. a másikra már nem reagálsz?
2024. máj. 28. 12:16
 12/22 A kérdező kommentje:
Láttad egyáltalán milyen hosszú sor volt az aréna előtt? Azt hiszed megint végig akartam volna állni csakis azért, hogy jól érezzem magam utána?
2024. máj. 28. 12:42
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Szóval ha hosszabb a női sor, inkább vallod magad férfinak?
2024. máj. 28. 14:40
 14/22 A kérdező kommentje:
Minden sor hosszú volt és alapból a férfi sorba álltam a barátommal, mert az sokkal biztonságosabb, ha fiúnak látnak, mint egy transzinak. Ezért is nem lett baj, miután bemélyített hangon beszéltem az ellenőrel. Nem tudom mit kell ezen vitázni. Sokkal jobb, ha valaki csak egy gyanúsan feminin fiúnak lát, mint egy elmebeteg, beképzelt CD-nek, ilyen egyszerű.
2024. máj. 28. 15:05
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

"Nem viselkedik teljesen lányosan."

Bocsánat, offolni fogok, de ez mit jelent? Nem viselkednek egyformán a lányok...

2024. máj. 28. 17:20
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, de szoktam a férfi wc-be járni, ha ott nincs sor a nőiben meg van.
2024. máj. 28. 19:02
 17/22 anonim ***** válasza:
Ha gondolod mutasd meg magad es beszélgethetünk is :)
2024. máj. 31. 19:48
 18/22 anonim ***** válasza:
Én szívesen beszélgetek veled, 26/F
2024. jún. 11. 09:52
 19/22 anonim ***** válasza:
Vannak őszinte típusú emberek, akik nem bántani akarnak. Ilyeneket kéne keresned.
2024. jún. 14. 16:00
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
A szememben így is nő vagy:)
2024. júl. 23. 06:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!