Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuálisok! Ti mit tennétek, ha a párotok előbújna transzneműként és elmondaná nektek, hogy szeretne tranzicionálni?
Kedves Kérdező és Szavazók!
Ha nem tudjátok, hogyan támogassátok partnereteket, a családtagotokat az előbújás után, akkor keressétek a Háttér Társaság Információs és Lelkisegély Szolgálatát, ahol operátoraink bármilyen LMBTQI+ témájú kérdésben segítségetekre lesznek.
A szolgáltatás az alábbi elérhetőségeken, minden nap 18-23 óráig, anonim módon hozzáférhető:
· ingyenesen elérhető zöld szám mobilról és a legtöbb szolgáltatótól: 137-37
· normál díjas vonalunk: +36 1 329 33 80
· SKYPE mindennap 18-23 óráig: "segelyvonal"
· Chat: [link] hétfőn és szerdán 18-23 óráig
· Email: lelkisegely@hatter.hu
Biztos hogy maradnék. Hiszen az én esetemben a biszexualis nem is jó meghatározás. Egyszerűen nálam nincsenek meg ezek a határok pl a nemek között. Mondjuk másban sem pl kor, külső (tehát vekony sportos duci....) társadalmi osztaly ...rasz..
Ha szimpatikus tudok vrle szexelni illetve bele is tudok szeretni.
Nem tudom, hogy ha a párom ezzel előállna, el tudnám-e fogadni, vagy nem. Tök jó, hogy a Háttér segít abban, hogy az előbújtak családja hogyan támogassa az előbújtakat, de a családtagjaikat ki segíti? Miért kellene szó nélkül elfogadnom, hogy egy ember, akit addig valahogy ismertem és szerettem, egyszerre csak eldobja az addigi életét, és újat kezd? Persze, addig is ő volt, de ha ez egy teljesen új infó nekem róla, akkor nem lenne könnyű feldolgozni. Valószínűleg végetvetnék a kapcsolatnak, de minden jót kívánnék neki. Nem lenne rossz érzésem az irányában, nem tartanám kevesebbnek, rosszabbnak, de nekem, biszexként nem jönnek be a transz emberek, épp ezért valószínű, a párom sem tetszene már azután.
Ez van, pontozzatok le nyugodtan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!