Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez ok lehet a szakításra?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez ok lehet a szakításra?

Figyelt kérdés

Én leszbi vagyok, a párom bi és korábbi kapcsolata is pasival volt.

Ha számít akkor mindketten 21 évesek vagyunk.

1 éve vagyunk együtt és sokmindent kipróbáltunk szexualitásban.

Felvetette, hogy mi lenne ha bevennénk egy fiút hármasban, én még sosem voltam fiúval, azt mondta szerinte izgalmas lenne. Végül belementem és az exét hívta meg harmadiknak. Hétvégén volt az első alkalom és szerintem utolsó is...

Borzasztó volt, egyáltalán nem úgy történt ahogy elképzeltem, vagy amit mondott hogy történni fog. Igazából a részéről is árulásnak fogom fel. Próbáltuk megbeszélni de szerinte én fújom fel.

2024. máj. 27. 11:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A részleteket kellene ismerni.
2024. máj. 27. 20:52
 12/12 anonim ***** válasza:
Hát ha te leszbi vagy, akkor nem csodálkozok hogy nem jott be a pasi. Egxszeruen egy erzeketlen a partnered és kész. Nem vette figyelembe a te vágyaidat, és csak simán kiélte a saját sexualitását. nem igazán a tiszteleten alapszik a ti kapcsolatotok. Ez csak aféle sex kapcsolat.
2024. máj. 28. 17:26
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!