Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez ok lehet a szakításra?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez ok lehet a szakításra?

Figyelt kérdés

Én leszbi vagyok, a párom bi és korábbi kapcsolata is pasival volt.

Ha számít akkor mindketten 21 évesek vagyunk.

1 éve vagyunk együtt és sokmindent kipróbáltunk szexualitásban.

Felvetette, hogy mi lenne ha bevennénk egy fiút hármasban, én még sosem voltam fiúval, azt mondta szerinte izgalmas lenne. Végül belementem és az exét hívta meg harmadiknak. Hétvégén volt az első alkalom és szerintem utolsó is...

Borzasztó volt, egyáltalán nem úgy történt ahogy elképzeltem, vagy amit mondott hogy történni fog. Igazából a részéről is árulásnak fogom fel. Próbáltuk megbeszélni de szerinte én fújom fel.

2024. máj. 27. 11:57
1 2
 1/12 VadApuci ***** válasza:
72%
persze, hogy lehet. semmibe vette, azt amit szertettél volna, és semmibe veszi, azt is amit mondasz neki erről. kihasznált, hogy legyen egy hármas élménye, az ő, és a pasi részére ;)
2024. máj. 27. 12:06
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Miben csalódtál ekkorát? Hogy zajlott le?
2024. máj. 27. 12:07
 3/12 anonim ***** válasza:
50%
Akkor kakukk.
2024. máj. 27. 12:14
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Te fújod fel? Nem tudom mi történt, de ha így említed akkor rossz élmény lehetett. Mindegy milyen nemű, de ha van egy partnerem, akit minimum kedvelek, akkor nem kényszerítem rá az akaratom. Volt, már hogy én is mondtam a páromnak, hogy mi lenne ha egy másik csaj is csatlakozna, de végül nem ment bele, de nem is erőltettem a dolgot.
2024. máj. 27. 12:39
 5/12 anonim ***** válasza:
Nehéz kérdés. Mivel nem ugyanolyan a vonzodásotok, könnyen lehet amit te borzasztonak találsz az számára egy megszokott, 1 000X megélt. Itt v priviben megirod mi volt a nagy csalodásod?
2024. máj. 27. 13:04
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
A hármas még nem lett volna gond. Az viszont nagyon gáz, h az exét hívta meg, ez így szakító ok
2024. máj. 27. 14:11
 7/12 anonim ***** válasza:
52%
Betolta tövig szárazon?
2024. máj. 27. 15:52
 8/12 anonim ***** válasza:
55%
Ha neked nem volt jó. Ő meg hisztinek tartja. Igen szakítö ok. 41f
2024. máj. 27. 16:49
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi volt baj? Te nem akartál a férfihoz nyúlni és mégis kellett?
2024. máj. 27. 16:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Mi történt?
2024. máj. 27. 18:29
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!