Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Más nagyfarkú is úgy érzi,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más nagyfarkú is úgy érzi, hogy ő a király?

Figyelt kérdés

Egyszerűen azt érzem, hogy mivel a méretem miatt biztos nem kapok elutasítást (maximum azért mert túl nagy, de ez max 100/1), a legtöbb nőt mindenféle hiányérzet nélkül ki tudom elégíteni stb, Több házas, párral rendelkező nőt dugtam már, mert a barátjának kicsi volt, nem bírta sokáig stb.

Ezek egyszerűen annyi önbizalat adnak, hogy az elképesztő. És ezért amúgy ha azt nézzük semmit nem tettem. A nagy péniszt, az egymás után több menetet is az élettől kaptam.

Más nagyfarkú is így van vele? Szerintetek mennyivel könnyebb maga a csajozás így? Mennyivel könnyebb jól teljesíteni az ágyban?

2024. máj. 26. 09:20
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Csak visszataszító lenne, ha emiatt többnek képzelném magam.
2024. máj. 26. 10:24
 12/24 anonim ***** válasza:

Ha egyáltalán kérdés az, hogy könnyebb-e így a csajozás, akkor nem lehetsz akkora király, mint aminek beállítod magad. Mert ezek szerint hiába van nagy farkad, csajt még nem találtál rá.

Meg aztán értelmes ember nem is úgy kezdi a csajozást, hogy nagy a farkam, gyere és hagyd a többi pasit, mert én király vagyok emiatt.

2024. máj. 26. 10:27
 13/24 A kérdező kommentje:
#12 Nem így értettem a casjozást, hogy a bulikban így mész oda. Hanem pl tinderen neke már többször bevált, hogy olyan nőknek ezzel nyitottam, akik adatlapjából az jött le, hogy csak dugni akarnak.
2024. máj. 26. 10:29
 14/24 anonim ***** válasza:
Nem kezdenék olyan lánnyal, akinek ez alapján kellenék. Hacsak emiatt választ engem, akkor inkább hagyjuk, mert egy faroknál azért talán több vagyok. Nekem is nagy, de legyen ez meglepetés.
2024. máj. 26. 10:43
 15/24 A kérdező kommentje:
#14 Neked baj, ha egy nő tudja mi a jó neki és nincs kedve olyannal lenni, aki a szexben biztos kevés neki?
2024. máj. 26. 10:50
 16/24 anonim ***** válasza:
94%

Azt mondod sok házas és párral rendelkező nőt dugtál.

Az egy dolog de hogy nekik jó volt e azt nem írtad le.

Hiába a nagy farok ha semmire nem tudod használni.

Nekik a fele lehet csak kihasznált mert kíváncsi volt milyen egy ekkora farkat érezni és már dobtak is el. N

2024. máj. 26. 11:32
 17/24 A kérdező kommentje:

Összesen 1 házas és 2 10+ éves kapcsolatban (de nem házasok)lévő nővel dugtam. Mindhárom több alkalom volt. Volt ami a legrövidebb 4 alkalom, a leghosszabb 2 éven keresztül jártunk össze, a férfje tudta is. A 4 alkalmas is csak azért lett annyi, mert lebuktunk.

Ha hiszed ha nem élveszték a nagy farkat. De persze ketttőnél is több mint 10 évvel fiatalabb voltam, a férjüknél 15 évvel is talán. Ez is biztos hozzájárult.

2024. máj. 26. 11:38
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Az lehet hogy akkora a farkad. De helyesen nem tudsz írni az biztos. Pedig egy nőnek ez is fontos nem kell hozzá ekkora farok. N
2024. máj. 26. 11:43
 19/24 A kérdező kommentje:

Mentségemre szóljon, hogy gyorsan kell a válaszokat írnom. Nincs idő gondolkodni :D.

Lehet fontos, de biztos nem annyira, mint a megfelelő méret.

2024. máj. 26. 11:50
 20/24 anonim ***** válasza:
8%
Nekem lányként nagyon bejön ha egy férfinak van önbizalma. Hogy ez azért van mert nagy neki, vagy csak simán rendben van önmagával, az mindegy. De amit a kérdező leírt biztos segít egy csomó férfinak, hogy legyen önbizalmuk. Szóval papíron ez biztosan igaz.
2024. máj. 26. 12:30
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!