Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Más nagyfarkú is úgy érzi,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más nagyfarkú is úgy érzi, hogy ő a király?

Figyelt kérdés

Egyszerűen azt érzem, hogy mivel a méretem miatt biztos nem kapok elutasítást (maximum azért mert túl nagy, de ez max 100/1), a legtöbb nőt mindenféle hiányérzet nélkül ki tudom elégíteni stb, Több házas, párral rendelkező nőt dugtam már, mert a barátjának kicsi volt, nem bírta sokáig stb.

Ezek egyszerűen annyi önbizalat adnak, hogy az elképesztő. És ezért amúgy ha azt nézzük semmit nem tettem. A nagy péniszt, az egymás után több menetet is az élettől kaptam.

Más nagyfarkú is így van vele? Szerintetek mennyivel könnyebb maga a csajozás így? Mennyivel könnyebb jól teljesíteni az ágyban?

2024. máj. 26. 09:20
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
44%

Az biztos hogy önbizalmat ad!

Ha tényleg jól is használod, akkor király vagy! 👍

Ha csak nagy, de hamar elsül, az inkább csak fele királyság... 🤣

2024. máj. 26. 09:28
 2/24 anonim ***** válasza:
92%
Ez nulla ha nem vagy brad pitt külsejű.
2024. máj. 26. 09:29
 3/24 anonim ***** válasza:
8%

Olyan előny, amit a kisfarkúak nem tudnak behozni. Persze egy béna, hamar elsülő nagyfarkúnál, jobb egy jó teljesítményű átlag 15 centis. De hasonló teljesítmány mellett mindig a nagyfarkú lesz jobb.

Én egyedülálló, rossz házasságban lévő, gyerekes nőkkel dugok. Hihetetlen mennyire élvezik a nagy méretet.

2024. máj. 26. 09:33
 4/24 anonim ***** válasza:
75%

Régen én is azt hittem én vagyok a király, de már kinőttem belőle. 1000 más dolog kell még egy kiegyensúlyozott párkapcsolathoz, amit érzelmi analfabétaként meg kellett tanulnom.

33F (19,5cm)

2024. máj. 26. 09:39
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Leírod itt hogy te mekkora király vagy aztán megkérdezed hogy :

" Szerintetek mennyivel könnyebb maga a csajozás így?

Mennyivel könnyebb jól teljesíteni az ágyban? "

HAzudni is tudni kell.

2024. máj. 26. 09:43
 6/24 A kérdező kommentje:

#5 Most ez komoly?

Mások tapasztalatára vagyok kíváncsi. Én tudom, hogy nekem milyen. De attól még másnak lehet más tapasztalata.

2024. máj. 26. 09:50
 7/24 anonim ***** válasza:
Szánalmas! Na igen, ha nagy csajozógép lennél, akkor nem itt múlatnád a napot, és nem lenne szükséged, nálad nagyobb farkúaknak bizonygatni. Ja igen, én már megtehetem, mert már elegendő lyukat befoltoztam.
2024. máj. 26. 09:51
 8/24 A kérdező kommentje:
#7 Nem írtam, hogy csajozógép lennék. Hülyeségeket írtál te is, de elnézem nektek, biztos frusztráltak vagytok.
2024. máj. 26. 09:54
 9/24 Micimacko67 ***** válasza:
89%
Kérdező, gratulálok, hogy jól teljesítesz az ágyban! Agyban is sikerül jól teljesítened? Az élet egyéb területén is igazi királyfi vagy?
2024. máj. 26. 10:06
 10/24 anonim ***** válasza:
Ilyen hozzáállás max. a szavanákon "gyere be".
2024. máj. 26. 10:10
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!