Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez szégyen szerintetek, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szégyen szerintetek, vagy legalábbis rossz?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy sok helyen és sok mindenkitől hallom azt, hogy ebben a furcsa világban mindenki teljesen megbolondult

És konkrétan egy csomó hetero ember is kipróbálja a saját nemével hogy vajon milyen lehet (gondolok itt férfire és nőre is egyaránt)

Sokak szerint a legtöbb hetero is túl esett ezen fiatalabb korában és talán ez az esemény erősítette meg benne hogy ő inkább hetero marad és nem fogja soha élvezni

Mi a véleményetek erről? Volt esetleg hasonló élményetek?

2024. máj. 25. 14:29
A kérdező szavazást indított:
Nem ez egyáltalán nem szégyen
Ez szégyen
Valóban nagyon sok ember kipróbálja mert kiváncsi és ez természetes
Nem látok ebben logikát
17 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Bolondság, akkor már nem nheteró, sosem izgatott egy másik pasi..
2024. máj. 25. 14:43
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Nem értem a kérdést. Aki önszántából, kényszer nélkül a saját neméhez tartozóval létesít szexuális kapcsolatot az nem heteró.
2024. máj. 25. 14:44
 3/7 anonim ***** válasza:
84%
Mi lenne, ha nem kategorizálnánk mindent? Nem kell mindent feltétlenül cimkézni. Ezzel csak a saját életünket nehezítjük meg. Amíg legális keretek közt zajlik, a kutyát nem érdekli, ki hetero, bi, vagy homo..
2024. máj. 25. 15:10
 4/7 A kérdező kommentje:

#4 azt nem hiszem hogy minden ember meleg ez biztosan nem igaz

De azzal te is egyet értesz hogy kb mindenkit foglalkoztat valamennyire a sajátja is?

2024. máj. 25. 17:39
 5/7 anonim ***** válasza:
72%
Embere válogatja ! Én sosem voltam kíváncsi , hogy férfi ként , milyen lehet a szex egy másik férfivel .
2024. máj. 25. 17:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Az ember nem digitális. A két szélső érték között számtalan átmenet van. Senki sem teljesen heteró.
2024. máj. 26. 05:30
 7/7 anonim ***** válasza:
En az vagyok
2024. máj. 26. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!