Fizikai munkát végzek és jött egy leánka a pasijával és szó szerint kiröhögtek most kellemetlenül kell éreznem magam? Emiatt össze vagdostam magam meg sokat ittam. Szégyen dolgozni?
Nem amellett vagyok, hogy jó, ha valaki önveszélyes, de nem kell lesüllyedni az ő értékrendjükre!
Hozhatja még úgy az élet, hogy te fogsz valami olyan munkát végezni, amely pont náluk lesz esedékes...
Mindig is fogsz találni olyan embereket, akik következetesen lenézik, megvetik a fizikai munkát, de ugyanezek az emberek - pl. - hamutányérként tartják oda az arcukat akkor a fizikai melósnak, amikor a melós szakértelmének hála, nem önti el a lakásukat - szó szerint - a szar! Ezért értem meg azokat a melósokat, akik nem szégyellősek a munkájuk árképzésekor!
Miért lenne szégyen?
Egy társadalom fenntartásához mind a kettő munkafolyamat szűkséges, elengedhetetlen a szellemi is de a fizikai is. Már amennyiben szeretnének az emberek egy társadalomban élni.
Persze az ilyen emberek sírnának legelőször ha valaki nem vinné el a kukájukat és beledöglenének a saját szemetükbe vagy ha nem tudnának üzletekbe menni legyen az egy ruhabolt vagy élelmiszer bolt. Sírnának, hogy hogy fogunk enni, mivel törüljük ki a seggünket nincs WC papír stb. Vagy ha valami elromlik akkor ki csinálja meg pl tető stb. Lehetne sorolni de felesleges.
Nem szégyen. Ne foglalkozz velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!