Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek eláruljam a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek eláruljam a lánynak, akivel ismerkedek, hogy cipő kanál fétisem van?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel nagyon jóba lettünk, sokat sétálunk és beszélgetünk.. a múltkor azt mondta, hogy áruljam el neki az egyik féltve őrzött titkomat és ő is elmeséli nekem az egyik titkát.

Eltereltem a témát, de holnap megint sétálni fogunk és ahogy ismerem felfogja hozni a témát, mert nem szokta elfelejteni az ilyesmit, igazából máskor is említette már ezt a titok megosztós dolgot.

Nem tudom elmondjam e neki azt, hogy cipő kanál fétisem van vagy inkább ne mert ez rossz fényt vetne a kapcsolatunkra?

Főképp lányok válaszait várom, ti elítéltek a fétisem, esetleg ez pozitív lenne a számotokra? Nem szeretném elveszteni ezt a lányt, mert érzem hogy minden jól alakul köztünk.

A fétisem annyiból áll, hogy általában a városban található kínai ruha üzletekbe elmegyek és olykor 1 órát is ott vagyok, úgy csinálom mintha nézelődnék, de igazából azt figyelem, hogy mikor használja egy nő a cipő kananalat és miután használta odamegyek és szagolgatom, néha beviszem a próba fülkébe és ott élvezkedem. Szeretem a cipő kanálhoz dörgölbi a makkom és utána nézni ahogy egy nő használja a cipő kanalat.

Szerintetek ez nagyon ciki, mennyire elterjedt? Érdekelne ha olyanok is válaszolnának, akik hasonló cipőben járnak.

Az értelmes válaszokat köszönöm, a bunkóakat nem!

#láb #fétis #Cipő kanál
2024. máj. 24. 22:07
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
Ha valoban a fétised akkor ennek beteljesedése nélkül nem tudsz igazán jot élvezni. Boldogtalan lesz a kapcsolatod a lánnyal. Akkor meg kár is folytatnod, randikra járnod ha nem hozza számodra a boldogságot. Mondd el neki, hátha kiderül, hogy ö meg cipökanál szokott lenni a legszexisebb álmaiban?
2024. júl. 13. 21:32
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!