Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek eláruljam a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek eláruljam a lánynak, akivel ismerkedek, hogy cipő kanál fétisem van?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel nagyon jóba lettünk, sokat sétálunk és beszélgetünk.. a múltkor azt mondta, hogy áruljam el neki az egyik féltve őrzött titkomat és ő is elmeséli nekem az egyik titkát.

Eltereltem a témát, de holnap megint sétálni fogunk és ahogy ismerem felfogja hozni a témát, mert nem szokta elfelejteni az ilyesmit, igazából máskor is említette már ezt a titok megosztós dolgot.

Nem tudom elmondjam e neki azt, hogy cipő kanál fétisem van vagy inkább ne mert ez rossz fényt vetne a kapcsolatunkra?

Főképp lányok válaszait várom, ti elítéltek a fétisem, esetleg ez pozitív lenne a számotokra? Nem szeretném elveszteni ezt a lányt, mert érzem hogy minden jól alakul köztünk.

A fétisem annyiból áll, hogy általában a városban található kínai ruha üzletekbe elmegyek és olykor 1 órát is ott vagyok, úgy csinálom mintha nézelődnék, de igazából azt figyelem, hogy mikor használja egy nő a cipő kananalat és miután használta odamegyek és szagolgatom, néha beviszem a próba fülkébe és ott élvezkedem. Szeretem a cipő kanálhoz dörgölbi a makkom és utána nézni ahogy egy nő használja a cipő kanalat.

Szerintetek ez nagyon ciki, mennyire elterjedt? Érdekelne ha olyanok is válaszolnának, akik hasonló cipőben járnak.

Az értelmes válaszokat köszönöm, a bunkóakat nem!

#láb #fétis #Cipő kanál
2024. máj. 24. 22:07
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%
Ritka egy beteg idióta vagy , esküszöm nem értem ,régen is ennyi nyomorult volt?
2024. máj. 24. 23:02
 12/41 anonim ***** válasza:
100%
#11 szerintem itt már arra megy ki a dolog, hogy ki mennyire tud rákontrázni a másikra.
2024. máj. 24. 23:06
 13/41 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer kapna el téged valami normális biztonsági őr... Basszus, az állatokba több önfegyelem és tisztesség szorult.
2024. máj. 24. 23:15
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
Ez annyira beteg, hogy elhiszem. Ne mondd el senkinek!
2024. máj. 25. 01:33
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem ezt ne mondd el, mert miafsz. Szia!
2024. máj. 25. 02:34
 16/41 anonim ***** válasza:
100%

Édes Jóistenem 😭🙏💀

Szerintem a csajnak tetszel és nem örülne ha más nőkre élvezkedsz félne attól ha esetleg vele lennél ugyanúgy csinálnád másokkal és az megcsalás a cipő kanál önmagában is fura de hogy még más nők ????

2024. máj. 25. 11:02
 17/41 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki és szerencsére akkor rögtön otthagy
2024. máj. 25. 11:15
 18/41 anonim ***** válasza:
#16 vagyok önmagában is furcsa hogy esetleg az ő lábát szagolgatod de ha megtudja hogy kb idegen nők lábát szexualizálod meg egyáltalán más nők az nem esne neki jól mégha csak ismerkedtek akkor sem
2024. máj. 25. 11:39
 19/41 A kérdező kommentje:

Elképesztő... mindennek vége.. ma elmentünk sétálni és hozott magával egy üveg bort és egy kis kalinkát is.

Én nagyon ritkán szoktam inni és azok után ami történt soha többé nem iszok alkoholt, SOHA!!!

Szóval elmentünk sétálni, leültünk egy békés erdő közeli helyen iszogstni és feljött a titok téma.. mondtam neki, hogy először mondja el ő az egyik titkát és utána én is elmondom az enyémet. Az ő "nagy" titka az volt, hogy egyszer nyúl sz@rt kevert a csoki golyós gabonapehelybe és azzal kínálta meg az egyik rokonát, akinek fel se tűnt az egészből semmi. Aztán azt mondta mondjam el én az egyik titkomat, először nem akartam, de megcsókolt és ezután felbátorodtam és elmondtam neki a fétisemet.. :'((( ha nem lettem volna részeg biztosan nem mondom el, de úgy éreztem részegen, hogy tök normális amit csinálok

Szóval ültünk a padon és röviden elmondtam neki a cipő kanál fétisem, ő nem szólt semmit, kapucniba volt és maga elé nézett.. aztán egyszercsak észrevettem, hogy potyog a könnye, ezért oda akartam bújni hozzá de azt mondta, hogy hozzám ne érj te beteg állat.. én mondtam neki, hogy semmi sincs a fétisembe, vannak ennél durvább fétisek is.. aztán mondtam neki, hogy fikázni is fikázik mindenki, sőt sokan rendszeresen meg is eszik a fikájukat, bele értve engem is. Ekkor kihányta a pia egy részét, vadul felpattant, leköpött a hányásos nyálával és elszaladt, közbe azt üvöltötte, hogy te rohadt köcsög, hogy lehetsz ennyire beteg és én még szerettelek.. meg utána mondott még pár dolgot, de nem értettem, mert sírva ordította miközben elment... Hát modt élni nincs kedvem, elnem hiszem, hogy minden jól alakult és egy ilyen apróság miatt oda minden.. :(((( rá akartam írni haza érve, de letiltott mindenhol, még telefonon is, nem tudom mitévő legyek.

Meglepődtem hogy leköpött és ilyen durva volt velem, mert nála békésebb, nyugodtabb lányt nem igen ismerk.

Kérlek segítsetek mit tehetnék, talán azt kéne mondanom neki hogy hazudtam csak, részegen össze vissza beszéltem, ez lehet az utolsó esélyem.

Ezt azért írom le, hogy mindenkit figyelneztessek, hogy senki ne mondja el inkább a fétiseit, sőt semmilyen titkot.. bár nem tudom mi értelme egy párkapcsolatnak, ha titkolózás van benne.. ahhh.. nem hiszem el, k..rva alkohol meg meg nem értés, ítélkezés... Marha jó:(( :@

2024. máj. 25. 21:53
 20/41 anonim ***** válasza:
91%
#19 hát én megmondtam neki az a baja h más nők lábával foglalkozol
2024. máj. 25. 22:13
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!