Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok ti baráti társaságban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti baráti társaságban le mernétek/mertek vetkőzni nudista strandon?

Figyelt kérdés

Nyáron a többiek tervezik hogy elmennek egy nudista strandra, és én is meg vagyok hívva de nagyon gondolkozom mert picit szégyellős vagyok. Fiúk lányok vegyesen leszünk. Kinek van tapasztalata erről?

23L

2024. máj. 20. 10:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne szégyellősködj, menj el velük bátran! Nagyon jól fogod magad érezni! Ott mindenki meztelen és meglátod majd, hogy a legtöbben nem hibátlan testűek...

A dolog egyáltalán nem a szexről szól! Lesznek ott nyugdíjasok, családosok kisgyerekkel, középkorúak, meg ti fiatalok. Szóval sokféle ember. Viselkedj természetesen és ennyi! Szép barna leszel mindenhol! És nagyon jó fürdőruha nélkül fürdeni, meglátod! Sok sikert!

2024. máj. 20. 12:35
 12/16 anonim ***** válasza:
33%
Szívesen véleményezek.
2024. máj. 20. 12:45
 13/16 anonim ***** válasza:
76%
Mi tegnap voltunk a haverommal,(fiúk ) és elég sokan voltak. Fiatalok is, meg idősebbek vegyesen. Lehetett látni, ki az aki még nagyon kezdő és zavarban van, de hidd el, senki nem fog szólni semmit. Nyugodtam menjél és érezd jól magad, nem kell idegeskedni, olyan mint a ruhás strand, csak textil nélkül.
2024. máj. 20. 13:49
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Rendszeresen meg is tesszük, mivel csak nudista strandra szeretünk járni, a fürdőruhásat ki nem állhatom.
2024. máj. 20. 17:24
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én kiskorom óta nudizom és nem zavar ha le kell vetkőzni mások előtt.N
2024. máj. 21. 09:55
 16/16 anonim ***** válasza:
Miert ne mernek ?
2024. máj. 23. 11:32
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!