Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok ti baráti társaságban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti baráti társaságban le mernétek/mertek vetkőzni nudista strandon?

Figyelt kérdés

Nyáron a többiek tervezik hogy elmennek egy nudista strandra, és én is meg vagyok hívva de nagyon gondolkozom mert picit szégyellős vagyok. Fiúk lányok vegyesen leszünk. Kinek van tapasztalata erről?

23L

2024. máj. 20. 10:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
45%
Nem
2024. máj. 20. 10:37
 2/16 anonim ***** válasza:
94%
Simán
2024. máj. 20. 10:45
 3/16 anonim ***** válasza:
21%
Akkor lenne kicsit kellemetlenebb, ha a fiúk majd dobálnak titeket lányokat a vízben. Vagy azt csak textiles strandon szokás?
2024. máj. 20. 10:47
 4/16 anonim ***** válasza:
89%

Lányokhoz szól a kérdés, de csak egy tapasztalatot osztanék meg.

Férfiként rendszeresen. Sokszor előfordult, hogy olyan lányt invitáltam aki nem volt még mert szégyellős volt. Az első alkalom igen furcsa, de felszabadító érzést ad. A legfontosabb, hogy ne arra figyelj, hogy "biztos mindenki téged méreget. Nem, hanem a hely adta örömökre figyelj, mint ha otthon lennél. Hogy egy mókás példával szemléltessem. Mint ha láthatatlanná tévő napszemüveg,.Amit ha felveszel, nem lát meg senki.

2024. máj. 20. 10:55
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Csak lányokkal voltam,bennem is számos kétely volt,de rábeszélt három bnőm.

Együtt könnyebb,ők már voltak máskor is,segítettek.

Első nap nagyon nehéz volt,inkább csak feküdtem napoztam.Második nap már elmentem velük fürdeni,mert láttam azt,hogy semmi gond nincs.

Nehéz volt összehozni is,mert olyan hétvége kellett amikor egyikünk sem menstruál.:) Fiúknak ilyen gondja nincs.

Inkább idősebb,közép korosztály van a nudi strandokon.

Az utolsó nap két fiú megkért bennünket,hogy ping-pongozzunk velük.Akkor oldódtam fel már igazán,bár még akkor is figyeltem arra,hogy hogyan vegyem fel a labdát a földről,ne hajoljak be. :)

2024. máj. 20. 11:14
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Én igen, hiszen ott mindenki meztelen van
2024. máj. 20. 11:15
 7/16 anonim ***** válasza:
25%
Alapból nem járok ilyen helyre de nem hiszem
2024. máj. 20. 11:19
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2024. máj. 20. 11:33
 9/16 anonim ***** válasza:
74%
Talán elsö nudista élménynek tényleg nem jo a baráti társaság. Menj el elöször szoloban, vagy olyannal aki nem feszélyez. Akkor meglátod, hogy mennyire jössz várhatolag zavarba. (Engem nem zavart, ilyen helyen bárki elött vállalom a testemet.)
2024. máj. 20. 11:41
 10/16 anonim ***** válasza:
88%
Voltunk mi is ilyen felállásban, jó lesz😀
2024. máj. 20. 11:59
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!