Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem fekszik le velem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aka0103 kérdése:

Miért nem fekszik le velem a párom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos végső elkeseredésemben ide írok,kivancsi vagyok a véleményetekre.

2éves kapcsolatról beszélünk ahol az utóbbi időben teljesen elhanyatlott a szex…nemtudom az okát de iszonyatosan fusztráló szàmomra..23éves fiu vagyok,dolgozok félig homeofficeba és más területen is.

A párom 18éves

Valami miatt megtört a szexxel kapcsolatos vágya az elmúlt időszakban.

Minden időmet próbálom a kapcsolatra fordítani,én keresőképes vagyok,csúnyán szólva eltartom a párom,amivel semmi gondom nincs.

Viszont visszafele semmit sem kapok már,az alapvető dolgok is kimaradnak,egy rendes puszi…egy ölelés és a szex..

Hiába próbálom kérdezni hogy mégis mi lehet az oka,nincs válasz,vagy csak felszines

Olvastam sok könyvet ezekkel a dolgokkal kapcsolatba,szoval ugy gondolom korrekten szeretném vele ezt lekommunikálni..de nem megy.

kezdem érezni azt hogy ez akkora hiányt jelent a kapcsolatba,hogy lassacskán feladom.

Volt valakinek hasonló tapasztalata?

hogy tudta helyrehozni?

2024. máj. 18. 09:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem vagytok házasok, nincs gyerek, nem vesztesz semmit! Dobd ki a libát!
2024. máj. 18. 14:02
 12/16 A kérdező kommentje:
Továbbra is aktuális a kérdésem,tegnap próbáltam vele beszélni ismét,de a “nemtudom” és a “nekem ez nem fontos” volt a válasz
2024. máj. 19. 12:19
 13/16 Senior Séf ***** válasza:
A szerelemért felelős hormonok fél-két év alatt lebomlanak. Amikor ez megtörténik, a libidó is drasztikusan csökken. A csaj nem tudja, mi zajlik benne. Még vár, még reménykedik, még keresi a régi énjét. Nem akarja elveszíteni, ami olyan jó volt.
2024. máj. 19. 19:15
 14/16 anonim ***** válasza:
Én a párom szülés után 8 honapra hagytam el másfél honapra igy meg tanulta hogy nekem fontos volt a szex
2024. máj. 19. 22:53
 15/16 anonim ***** válasza:
Utolsó. HÁT BOCSI de aki a gyerekét is elhagyja mert egy kis ösztönlény...Sajnalom a párod..
2024. máj. 19. 22:55
 16/16 A kérdező kommentje:

13. válaszoló

Énis így gondolom,próbálok megértő lenni,hisz minden ember változik,és sokak nem a masok velemenye alapjan probalnak valtozni hanem a sajat fejuk utan mennek,bizom benne hogy rájön arra hogy mindenkinek más a prioritása,és mindenki azt adja a masiknak amit tud.

2024. máj. 20. 16:56
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!