Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A telefon billentyűzet automat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A telefon billentyűzet automatikusan megajánl egymás után következő szavak a semmiből? Úgy értem, pl. Ilyen szexuálisat,hogy:Lábfétis és utána nejlon, aztán harisnya szavak. Vagy azt már azért jegyzi meg a telefon, mert a tulajdonosa többször beírta?

Figyelt kérdés

2024. máj. 16. 16:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen :D
2024. máj. 16. 16:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Beírta már azt a tulajdonos egy párszor...
2024. máj. 17. 07:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem, szerintem a google ajánl fel általában a szövegkörnyezethez használt szavakat.

Nálam is előfordul, totál uj kereséseknél vagy levelek írásakor.

2024. máj. 17. 09:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem az első alkalommal használja a szavakat
2024. máj. 18. 10:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Googl erőszakoskodik. Hasonló szavakat ajànl fel. Vigyázz, nekem változtatott az ajánlásàból, és amikor átolvastam küldés elött, akkor láttam. Sokszor kellemetlen, pl személyrag, többesszám, stb. KÜLDÉS ELÖTT AJÁNLATOS ELOLVASNOD!
2024. júl. 11. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!