Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit lehet csinálni, ha valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet csinálni, ha valaki nagyon szégyenlős?

Figyelt kérdés

Egész életemben az voltam, de tudom, hogy semmi okom rá. Eléggé zavar, mert nem tudok mások előtt levetkőzni, de nem tudom magam túltenni rajta.

Valakinek valami tipp?

18f

2024. máj. 14. 15:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
akkor tényleg a nudistrand a megoldás. kb 10 perc kérdése és már észre se veszed, hogy meztelen vagy.
2024. máj. 14. 19:39
 12/14 Suetonius ***** válasza:
100%
Textilmentes/"naturista" szauna. Ott helyre tud billenni az önértékelés. Nem adoniszok meg nem a sportszakkör jár oda, hanem átlagemberek, akik java része meztelenül-jön megy. :)
2024. máj. 15. 06:48
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorolni kell. Minél több idegen előtt levetkőzni. Egy idő múlva már semmit nem fog jelenteni. Menj nudista strandra.
2024. máj. 15. 09:52
 14/14 anonim ***** válasza:
79%
Össze van kötve a fejedben a meztelenség és a szex. Azt hiszed, hogy meztelenség nincs szex nélkül; a meztelenség önmagában annyira intim dolog számodra, hogy társaságban nem tudod elképzelni. A kérdésedet is a szex kategóriába tetted, holott nem a szexszel van gondod, hanem a meztelenséggel. A megoldás: ezt a képzettársítást elhagyni. Tulajdonképpen csak akarni kell, ez a jó hír. A rossz hír pedig az, hogy helyetted nem akarhatja senki. Menj olyan helyekre, ahol meztelenül vannak emberek, de nem szexelnek, és ez teljesen normális. Tippeket már adtak mások.
2024. máj. 15. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!