Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy orvos hogy lehet perverz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy orvos hogy lehet perverz?

Figyelt kérdés
Sok éve emberi testeket vizsgál, napi szinten szembesül szakterülettől függően az emberi testtel.

2024. máj. 9. 17:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
46%

Én mindig azt mondom, ember ő is. Senki ne mondja, hogy szét tudja választani a munkát a szexualitástól egy ffi orvos. Neki is van család, gyerek, nem a szomszéd csinálta valószínű.

Veled történt valami?

2024. máj. 9. 17:37
 2/13 A kérdező kommentje:
Hát, érdekes, bizalmaskodó stílusa volt már, ráadásul doktornőnek, de itt most arra gondolok, hogy hírekben megjelenik, hogy a dokker zaklatta a pácienst.
2024. máj. 9. 17:40
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

"Egy orvos hogy lehet perverz?"

mint bárki más: kiéli magát máshol, vagy fantáziák formájában

az orvos nagyon komoly dolgokat kockáztat azzal, ha zaklatni kezdi bármelyik páciensét.

2024. máj. 9. 18:55
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Tiniként én se értettem, hogy egy nőgyógyász hogy nem "ég ki" szexuálisan a sok "turkálás" után.

A válasz annyi, hogy kontextus rengeteget számít. Az agy idővel elvonatkoztat hogy amikor ott vagy a korteremben, akkor az munka. Nem szexuális pózban van (jobb esetben) a páciens. Nem szexuális környezetben vagytok. Cél sem szexuális jellegű.

Amikor meg tényleg szex a cél, akkor meg eleve más a helyszín, mások a pózok, más az öltözet, mást nézel a nőn, stb.

Aki meg zaklatja a páciensét orvosként, az méltatlan. A páciens eleve kiszolgáltatott helyzetben van. Ezzel visszaélni minősíthetetlen.

2024. máj. 9. 20:05
 5/13 anonim ***** válasza:
82%
#4 ez oké, de azért egy szép nő akkor is izgató lehet az orvos számára helyzet ide vagy oda
2024. máj. 9. 20:09
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha pl.: belefásult a folyamatba.
2024. máj. 9. 20:39
 7/13 anonim ***** válasza:
54%

"de azért egy szép nő akkor is izgató lehet az orvos számára helyzet ide vagy oda"

szerintem te is el tudsz képzelni olyan helyzeteket, ahol nem tudnál felizgulni a nőre, akármilyen szép is

ha az, hogy orvosként a rendelőben helyt kell állnod, szerinted nem elég steril, akkor képzeld hozzá, hogy mondjuk vizsgázol egy klinikán, és a vizsgáztatók nagyítóval figyelik, hol köthetnek beléd. na így már biztos nem találnád izgatónak.

én inkább arra lennék kíváncsi, vajon otthon bevillan-e az emlékeiből a legszebb punci, amit az elmúlt hónapban látott

vagy tényleg nincs-e kiégve, rá tud-e még nézni a felesége puncijára

2024. máj. 9. 23:48
 8/13 anonim ***** válasza:
28%
Én nő vagyok, de azért ennyire már ismerem a férfiak gondolkodásmódját:)
2024. máj. 10. 00:17
 9/13 anonim ***** válasza:
84%
#8 szerintem te sem örülsz, amikor férfiak osztják az észt a nők gondolkodásmódjáról.
2024. máj. 10. 00:48
 10/13 anonim ***** válasza:
Elgondolkozom azon hogy jogos-e. Mármint az általad felvázolt esetben.
2024. máj. 10. 01:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!