Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan masszázsszalon ahol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan masszázsszalon ahol kérésre a herémet is megmasszírozzák?

Figyelt kérdés
Felárat is fizetnék érte.

ma 12:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

😲

Lepontozástól félve, de azért megkérdezem:

🤔

A heremasszírozásban meg mi a túrós kutyafaxa lehet kellemes?

ma 12:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Ugyanúgy mint a nőknél a mellmasszázsban. :)
ma 12:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A mell egy erogén zóna, és annak az érzéssel való nyomkodása szexuálisan izgató érzést vált ki a mellbimbók beidegzésében (és tejtermelésre ösztönzi a mirigyállományt).

A herék a legkisebb nyomkodásra is fájdalomérzettel reagálnak, és semmilyen módon nem adnak szexuális ingert. Esetleg a herezacskó bőrének érintése lehet kellemes, de az is csak nagyon "low pleasure" kategória.

ma 12:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Az én heréimet ne masszírozza senki. Az egyetlen ember, aki tudja, hol és hogyan és milyen fokú presszióval erőteljesebben gyömöszölni a golyóimat, az egyedül én vagyok, és csakis úgy élvezetes, ha fokozatosan izgatom fel ott magam, először csak leheletfinoman tapizva ( a farkamhoz hozzá se érve), és mikor már nagyon fel vagyok húzva, akkor okoz élvezetet durvábban az ujjaim hegyével izgatni, körözni rajta, a herék alá és mögényúlva emelgetni. Amúgy, ha nő esik neki masszázzsal, akár szopás közben is, az kellemetlen.

Viszont mindehhez képest, ha én vagy valaki más a dús szőrzetemmel érzékien eljátszik a zacskómon meg a farkam tövénél, húzogatja, cirógatja, borzolgatja, simán elmegyek mindenféle más izgatás nélkül.

ma 12:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Van, urológiai szakrendelés.
ma 13:28

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!