Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfiként hogyan oldjam meg,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként hogyan oldjam meg, hogy ne keményedjek be egyből a strandon, ha egy nőt meglátok?

Figyelt kérdés

Lassan újra itt a strand szezon. Nagyon szeretek medencézni ilyenkor, de ahogy jön a jobb idő egyre többen lesznek és egyre zsúfoltabbak ezek a helyek, ami nem könnyíti meg a dolgom.

Ilyenkor szokott előjönni az, hogy amint meglátok egy nőt aki kicsit többet mutat, vagy nagyon szép alakja van, egyből elkezd felállni. Arról nem is beszélve, hogy véletlenül is hozzám szoktak érni, ilyenkor teljesen végem van. Ami eléggé kínos, főleg ha épp kiakarok jönni a vízből, vagy ha vizesen állok sorban egy lángosért vagy egy üdítőért.

Tavaly kicsit elegem lett ebből, és lefásliztam, illetve strand előtt mindig könnyítettem magamon. Ilyenkor az történik, hogy feláll, de mivel le van szorítva így nagyon kényelmetlen.

Másnak is volt már ilyen gondja? Hogyan sikerült megoldania?

Az hogy kinövöm, nem igazán jöhet szóba, mert 28 vagyok :D

máj. 8. 23:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
48%
Dehogy kell erről beszélni, kispöcs vagy.
máj. 9. 11:34
 12/13 anonim ***** válasza:
82%
7 jól mondja, én randira is így járok, hogy a lányok ne vegyék észre, mert előszeretettel figyelik a fiú nadrágját.
máj. 9. 12:22
 13/13 anonim ***** válasza:
Miért baj ez? A párom mindig ezzel szórakozik, hogy behajol a strandon pasik elè
máj. 9. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!