Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha utálok egy férfit, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha utálok egy férfit, de muszáj vele szexelnem... Hogyan érhetem el hogy fájjon a férfinak a szex?

Figyelt kérdés

Mit kell csinálnom és hogyan hogy rossz érzés és fájós legyen a férfinak a szex?

21/N

2024. máj. 8. 09:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
69%
Tökön vágod, vagy fogazol, esetleg direkt megfertőződ gombával :)
2024. máj. 8. 10:58
 12/23 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem kényszerít, erről szó sincs.

Egy szexbe beleegyeztem vele, annak ellenére hogy utálom.

De valahogy tudatnom kell vele, szex útján mondjuk hogy végleg megromlott ez a kapcsolat minden téren.

2024. máj. 8. 11:09
 13/23 A kérdező kommentje:

Tehát azért muszáj mert korábban megígértem neki.

Én meg nem vagyok olyan hogy hazudjak.

2024. máj. 8. 11:15
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Én nem hiszem el, hogy ilyen létezik..

Bármikor mondhatsz neki nemet. Azért mert valamikor megígérted még nem kell kötelezően megtenni és traumatizálni magad egy esetles rossz élménnyel. Legyen már egy kis eszed..

F

#10 voltam.

2024. máj. 8. 11:22
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Inkább csinálj segget a szádból, minthogy undorodva szexelj vkivel
2024. máj. 8. 11:33
 16/23 anonim ***** válasza:
89%
Tudod mit? Ha ennyi eszed van, hogy szerinted ezt "muszáj", és inkább azon gondolkozol, hogy miként lehetne a pasinak kellemetlenné tenni az aktust, akkor meg is érdemled, hogy megdugjon!
2024. máj. 8. 11:41
 17/23 anonim ***** válasza:
Az nem "hazugság" ha meggondolod magad. Ha már a saját tested nem tiszteled akkor miféle ember vagy te?
2024. máj. 8. 11:56
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Szóval akkor csak kiderült, hogy te sem vagy ebben a sztoriban vétlen és makulátlan. Valakit nem bírsz, és mégis szexet ígérsz neki… Most meg ahelyett, hogy megmondanád neki, hogy mégse megy, mert egyszerűen nem tudsz vele lefeküdni, annyira ellenszenves, inkább gyökér akarsz vele lenni dugás alatt.

9-es voltam

2024. máj. 8. 12:09
 19/23 anonim ***** válasza:
Ha már benned van és csináljátok és te akkor mondod, hogy hagyja abba, mert neked elment a kedved és már nem szeretnéd, akkor az is egy "nem", és abba kell hagynia. Szépen megmondod neki, hogy akármit is ígértél, az akkor volt érvényes, de már nem akarod, mert nem bírod és ig, te nem vagy hajlandó.
2024. máj. 8. 13:40
 20/23 anonim ***** válasza:
0%

Nekem is megigérted kérdező!! 🙂

Az ígéret szép szó☝️

Vàrom a jelentkezésedet

2024. máj. 8. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!