Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha utálok egy férfit, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha utálok egy férfit, de muszáj vele szexelnem... Hogyan érhetem el hogy fájjon a férfinak a szex?

Figyelt kérdés

Mit kell csinálnom és hogyan hogy rossz érzés és fájós legyen a férfinak a szex?

21/N

2024. máj. 8. 09:49
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs
2024. máj. 8. 10:00
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan , hogy muszáj
2024. máj. 8. 10:03
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Fogazz
2024. máj. 8. 10:09
 4/23 anonim ***** válasza:
84%

Miért muszáj szexelni vele??

Mi vágó, rabszolga??

2024. máj. 8. 10:10
 5/23 anonim ***** válasza:
68%
Jó alaposan húzd meg a farkát szárazon. Tetejétől a tövéig rántsad meg neki. 100%, hogy fel fog ordítani. De tökön is verheted, csak arra vigyázz, hogy az ilyen akciók után reflexből kiverik az összes fogad a szádból! Én legalábbis ezt tenném az ilyen nőkkel.
2024. máj. 8. 10:12
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell? Leírod?
2024. máj. 8. 10:19
 7/23 anonim ***** válasza:
73%

#5, Aztán mennél a böribe, ahol khmm...lehajolnál a szappanért...

Kérdező, fizikailag nem nagyon tudsz mit tenni, dr van pár dolog amivel odaszúrhatsz.

-Lássa az arcodon, hogy nem élvezed, vágj unott fejet

-tengeri csillag póz és kb.meg se moccanj közbe

-egy hangot se adj ki

-vond fel a szemöldököd mikor meglátod a farkát, és mondd hogy azt hitted nagyobb, aztán mintha hirtelen észbe kaptál volna persze ez se kicsi, sőőőt, bizztos haaatalmas lesz ha feláll

-előbb ne nagyon reagálj semmit, aztán mond zavartan, "ja persze az orgazmus...Orgazmusom van " és színlelj orgazmust de úgy hogy a hülye is lássa:csak színlelsz.

-Végül mondd, hogy az expasid is hasonló volt az ágyban. Ezért az expasid.

2024. máj. 8. 10:22
 8/23 anonim ***** válasza:
78%
Ha muszáj, akkor nyilván bűncselekmény áldozata vagy. Ha ide tudsz írni, akkor a rendőrségnek is tudnál szólni.
2024. máj. 8. 10:29
 9/23 anonim ***** válasza:
93%

Utálok valakit, de MUSZÁJ vele szexelnem, ezért DIREKT rosszat teszek vele, fizikai fájdalmat okozok neki meg olyan parasztságokat követek el, mint amit a 7-es ajánl? Akkor miben leszek én különb?

Pár kérdés tisztázandó amúgy is a szituációban.

Ő tehet róla, hogy utálod? Tett érte? Vagy csak csak simán neked nem szimpatikus?

Ő kényszerít a szexre akaratod ellenére? Vagy valamiért megígérted neki, fogadást nyert, fizet érte, tehát állnod kell az ígéreted/szolgáltatanod kell?

De én amúgy sem vagyok amellett, hogy aljassággal oldjunk meg aljasságot – ha van.

2024. máj. 8. 10:32
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan, hogy muszáj. Ha kényszerít vagy zsarol valamivel azt a BTK is bünteti. Ha ez a helyzet áll fent akkor ez erőszak és zsarolás büntette.

Merj kiállni magadért vagy esetleg kérj segítséget. Vannak ilyen alapítványok is, pl a Nane ha esetleg családon belüli erőszakoskodásról lenen szó..

2024. máj. 8. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!