Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem tudom a barátnőmet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom a barátnőmet a csúcsra juttatni?

Figyelt kérdés

4 hónapja vagyunk együtt, nagyon kívánjuk egymást, megvan a kémia, élvezi magát az aktust ahogy megdugom a punciját, imád szopizni is, de Ő nem tud sehogyan sem elmenni.

Se a farkamtól, se az ujjamtól, se a nyelvemtől.. se vaginálisan se csiklósan..

Nagyon bánt mert én azt szeretném hogy neki jó legyen és kiteljesedjen a szerelmünk egy jó nagy csattanóval, de valamiért nem tud elélvezni.

Kommunikáció is megvan köztünk mert amikor jót érez akkor mondja és megpróbálom kitartóan egyenletesen csinálni, de mégsem tud elmenni... félek hogy ez hosszú távon nem vezet semmi jóra!

Gondolkodtam hogy nem e rosszul csinálom, de nem hinném, nagy balfék nem lehetek mert előző két barátnőm is el tudott menni (egyik csiklóizgatással másik a farkamtól)

Mi a fenét találjak ki? Nagyon szomorú vagyok már és kétsegbe vagyok esve.

29/F és 26/L

2024. máj. 6. 11:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Saját magának tud orgazmust okozni?

Mert ha nem akkor más hiába próbálkozik.

Ha igen, akkor csinálja azt szex közben pl csiklo izgatást

2024. máj. 6. 12:01
 2/6 anonim ***** válasza:
9%
Kicsi a mereted!
2024. máj. 6. 12:07
 3/6 anonim ***** válasza:
86%
Az #1-esnél a pont! Ha saját magának nem tud örömet szerezni akkor te sem fogod megtalálni az utat hozzá. Kérdezz rá, hogy egyedül megy-e neki. Ha igen, akkor játszatok közösen (a közös maszturbáció előjátéknak is kiváló, s segíthet áttörni a gátjait, blokkjait, s meg is figyelheted közben hogy csinálja).
2024. máj. 6. 12:23
 4/6 anonim ***** válasza:
72%

26 évesen azért ez elég nagy probléma.

Mással el tudott?

2024. máj. 6. 12:29
 5/6 anonim ***** válasza:
50%
Nem mindenki nő képes orgazmusra, sokan nem ismerik a testüket, nem tudják irányítani nem tudják mi kell nekik. Lehet a jelenlegi nőd rástresszel az orgazmusra, mert látja rajtad, hogy szeretnéd, te meg görcsölsz. Lehet, hogy duruzsolod a fülébe, hogy más nőknél megtudtad csinálni, hogy az egód a kudarctól ne sérüljön stb. Elég sok az ismeretlen változó.
2024. máj. 6. 14:08
 6/6 anonim ***** válasza:
71%

4 hónap után nem gáz, még nagyon az elején vagytok. Esetleg kezdjétek el a szexet - akár orál, akár behatolás -, aztán amikor ráérez, akkor hagyd, hogy magának csinálja, és hozzá se érj, legfeljebb simogasd!

Esetleg ennek nézz utána:

[link]

Szex közben is valamelyikőtök izgassa a csiklóját, és állj le egy darabig, ha úgy érzi, hogy úgy könnyebben megy!

Nedves szokott lenni végig? Ha nem, akkor egy jó síkosítót vegyetek, és akkor többet fog érezni. Na meg ne erőltesd a dolgot, pláne ne nyújtsd el nagyon hosszúra a szexet csak emiatt! Ha nem jön össze, akkor nem jön össze. Egy idő után már inkább csak csökken az esély, hogy élvezni fogja a szexet, pláne, ha már nem tud sokadszorra is benedvesedni, és dörzsöli neki.

2024. máj. 6. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!