Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismer valaki olyan technikát amivel a barátnőmet a csúcsra tudom juttatni? (egyszóval valaki privátban elmondhatná a baxás elméleti részét) :XD
Figyelt kérdés
Valószínű 2 kapcsolatom is azért ment tönkre mert nem tudom a technikát.Igazából nyalásból jó vagyok, de ezt nem akarom örökké ezt csinálni a fertőzések végett(egyik haver már 2x is elkapott valamit) A mostani barátnőmmel 3 hónapja vagyunk együtt, de dgással még nem tudtam a csúcsra juttatni.Azt meg ne mondjátok hogy előjáték meg ilyenek mert meg van.
A neten nehezen találok róla infókat, de amit találtam: elvileg az a lényeg, hogy ne ki-be húzgáljam hanem hogy a szemérem dombom érintse mindig a csiklóját. Hozzáteszem nem vagyok gyorslövetű, relative sokáig bírom. Bár a kérdésem elég necces, egyesek majd jót röhögnek :) de azért negativ kommenteket inkább ne...
2015. máj. 17. 05:56
1/9 A kérdező kommentje:
A szerszám méretével nincs baj :) 17.5cm és 5.5 vastag.
2015. máj. 17. 05:59
2/9 anonim válasza:
Itt az élő példa hogy nem a méret a lényeg, hanem ahogyan használod:)
3/9 A kérdező kommentje:
Pont ezt mondom, nem a méret számit, nem tudom rendesen használni. Sajnos ez a mai világ, mindenhol csak a megfelelési kényszer van. De ezek szerint te sem tudod...
2015. máj. 17. 10:47
4/9 anonim válasza:
miközben ki-be mozogsz, finoman dörzsöld a csiklóját is
5/9 anonim válasza:
Kend be rendesen, sikosítóval, és kutyapózban told keményen, majd amikor már teljesen ellazul hirtelen vágd be a másik lyukba. Garantáltan sikítani fog!
6/9 A kérdező kommentje:
Nem gusztustalankodunk.
2015. máj. 17. 17:06
7/9 anonim válasza:
Ne csak dugd, mint a lopott biciklit, hanem szeretgesd közben. Csókolgasd a nyakát, fülcimpáját, nyalj bele a fülébe, játssz a mellével, stb. Gyakorlatilag az előjátékot folytasd szeretkezés közben is. Súgd a fülébe hogy milyen jó vele, mennyire kívánatos, mennyire beindulsz tőle, stb. A nők gerjednek az ilyesmire, a lelkiek is fontosak az orgazmus eléréséhez.
8/9 anonim válasza:
.Dowd mester, merre vagy? Új padawan a láthatáron!
9/9 A kérdező kommentje:
Tanítson mester! :XD
2015. máj. 19. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!