Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy ötvenes hatvanas férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ötvenes hatvanas férfi még lehet jó?!

Figyelt kérdés
Vagy ők már ebben az emberi életkorban elfáradtak!?

2024. máj. 5. 19:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Persze,ez nem csak kor függő. Nekem pl kevés a feleségem, kell a plusz ..50F
2024. máj. 5. 22:29
 12/17 anonim ***** válasza:
82%
Én már elfáradtam. Sehol nem vagyok a fénykoromhoz képest. Pedig én is sportolok. 50F
2024. máj. 5. 22:54
 13/17 anonim ***** válasza:
65%
Hát 35 év után a tesztoszteron szint csökken a férfi szervezetében, ez alacsonyabb libidót jelent. Többet kell tutujgatni a janikát, hogy akcióképes legyen. De aki fénykorában nagy bika volt abban nyilván 50 után is van bőven szufla. Némileg lehet egészséges étrenddel és rendszeres testmozgással javítani, de túlnyomó részben puszta genetika.
2024. máj. 5. 23:08
 14/17 anonim ***** válasza:
44%
Ha Clooney-szerű kinézeted van és/vagy gazdag vagy, akkor mindenképpen
2024. máj. 6. 09:04
 15/17 anonim ***** válasza:
77%
Valakinek biztos....
2024. máj. 6. 10:06
 16/17 anonim ***** válasza:
37%
Nem jók azok már semmire sem.
2024. máj. 6. 18:13
 17/17 anonim ***** válasza:

Én 25 évesen el vagyok fáradva, nyugi. Sok kollega van akinek 50 felett annyi energiája van hogy ha számosítani lehetne nekem harmada se jönne ki.

Az hogy mennyire vagy vonzó meg genetika és hogy tartod magad. Valaki 20 évesen is taszító.

2024. máj. 8. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!