Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem kiábrándító ez a jelenség,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kiábrándító ez a jelenség, pasik?

Figyelt kérdés

Hogy a nők olyan előnyös képeket posztolnak, amelyen egy teljesen átlagos csajnak is bomba alakja tud lenni.

Pl:

[link]

Közben meg a valóságban ilyen: [link]

(igen, ugyanaz a nő, Bella Thorne van mindkét képen, csak volt közte egy hajfestés. Rengeteg nőnél látok ilyen social media vs valóság hatalmas különbséget)

Tudom, hogy a második egy kimondottan rossz kép, de az is a valóság része. Pucsítva, jó szögből mindenkinek lehet kerek feneke. Nektek ez nem kiábrándító?

2024. máj. 1. 08:03
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
#20 szerintem tudják ezt maguk is. Én mint írtam élőben elég kapós vagyok, jó pasijaim szoktak lenni és ők mondták, hogy az ilyen nőket amint meglátták a randin vagy szó nélkül faképnél hagyták és letiltották, vagy végigülték muszájból a randit de többet nem jelentkeztek. Szóval az ilyen pasiknál nem vezet semmire a csalás, csak az idejüket rabolják🤣
2024. máj. 1. 12:42
 22/25 anonim ***** válasza:
csaló,maszkirozó,hiú boszorkányok
2024. máj. 1. 14:26
 23/25 anonim ***** válasza:

Nem kiábrándító.

Tisztában vagyok vele, hogy a posztolt képek a reklám.

2024. máj. 1. 14:32
 24/25 anonim ***** válasza:
Pasik is előnyösebb képet szoktak kitenni magukról.
2024. máj. 1. 17:13
 25/25 anonim ***** válasza:
De az lehet még kiábrándítóbb, hogí, ha valaki ilyen oldalon keres partnert, újra és újra.
2024. máj. 1. 17:14
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!