Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kiábrándító ez a jelenség, pasik?
Figyelt kérdés
Hogy a nők olyan előnyös képeket posztolnak, amelyen egy teljesen átlagos csajnak is bomba alakja tud lenni.
(igen, ugyanaz a nő, Bella Thorne van mindkét képen, csak volt közte egy hajfestés. Rengeteg nőnél látok ilyen social media vs valóság hatalmas különbséget)
Tudom, hogy a második egy kimondottan rossz kép, de az is a valóság része. Pucsítva, jó szögből mindenkinek lehet kerek feneke. Nektek ez nem kiábrándító?
(Nem, nem ugyan az a nő van mindkét képen, a 2. képen a testvére van, akinek teljesen más az alakja, mint a képen is észrevehető 😀)
Egyébként de, a social median mutatott hamis kép mindenféleképpen kiábrándító.
2024. máj. 1. 09:02
12/25 anonim válasza:
10
Akkor miért a kérdés??? Fáj, hogy az ilyenek miatt te kevesebb lájkot kapsz?
2024. máj. 1. 09:03
13/25 anonim válasza:
#9 A nők átlagban jóval igénytelenebbek.
2024. máj. 1. 09:17
14/25 anonim válasza:
Ezért nem fotó alapján kell választani hanem elmenni randizni és megnézni élőben:)
2024. máj. 1. 09:18
15/25 anonim válasza:
#8 igen ez egy nagyon gáz jelenség. Sok nő van fent ilyen kamu képekkel társkeresőkön és pl. én élőben tök kapós vagyok jó pasiknál, kondiban, szórakozóhelyeken, munkahelyen mindig tök jó pasiknak tetszem, de Tinderen ezek a pasik az ilyen szétfilterezett lányokra mennek, nekem meg a természetes képeimmel marad a slepp xD Már fel is hagytam a netes kereséssel, élőben vannak sikereim és végülis ez a lényeg. Csak szomorú, hogy a sok kamus így próbál párt keresni, élőben úgyis lekoptatják őket egy randi után.
2024. máj. 1. 09:33
16/25 anonim válasza:
Ezért nem kell ilyen szar beállított shoppolt képet nézegetni.
2024. máj. 1. 09:34
17/25 anonim válasza:
A neten egy tanácsadással kapcsolatos valakit kerestem fel és a honlap vs. valóság "Ég és Föld"-et takart, tehát igaz a kérdés.
2024. máj. 1. 09:36
18/25 anonim válasza:
#15 igazad van, a nőknek nem kellene így hazudniuk. De másik oldalról is meg lehet vizsgálni. Vajon miért teszik ezt? Most nem védem őket. De ebből is látszik, hogy egy büdös nagy hazugság, mikor a férfiak arról papolnak, hogy nekik a természetes szépség jön be. Azért csinálnak maguknak ilyen műfejet a nők, mert a férfiaknak ez jön be, ennyi.
Neked szerencséd van, te élőben szép vagy, de akik csúnyák, annak esélyük sincs, neked élöben van legalább.
Hozzáteszem, én nem vagyok fent ilyen oldalakon, de elég sok embertől hallom ezt a jelenséget.
2024. máj. 1. 09:43
19/25 anonim válasza:
#18 de annak akkor sincs semmi értelme, hogy szebbnek mutassák magukat, mint amilyenek. Kit akarnak ezzel becsapni? Olyan figyelmet akarnak bezsebelni, ami nem is nekik jár, hanem a filternek? Az a pasi, aki egy kikerázott cicababát vár a randira, úgysem fog összejönni azzal, aki megjelenik szintekkel “csúnyábban”, kövérebben, öregebben stb. Értelmetlen dolog hazugsággal indítani, de ez a férfiakra is igaz, mert sokszor ők sincsenek köszönőviszonyban sem a képeikkel.
2024. máj. 1. 09:49
20/25 anonim válasza:
#19 nincs értelme, de szerintem az ilyen emberek nem is értelmi döntést hoznak ilyenkor... Inkább érzelmi. A filterek által szépnek érzik magukat, jó pasikat találhatnak maguknak. Most az egy dolog, hogx az a pasi nem lesz vele sokáig, de ő nem jut el idáig szerintem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!