Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretnek elmenni intimgyantar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnek elmenni intimgyantara de szegyelos vagyok Csupaszra szeretnem De egesz nunit lat a kozmetikus? Szettett labakkal kell lenni?

Figyelt kérdés
2024. ápr. 20. 21:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
97%
A kozmetikusnak a te kis cuncid, olyan mint kertésznek a falevél.
2024. ápr. 20. 23:06
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

"Nem a pucuddal foglalkozik, hanem hogy megcsinálja a munkát amiért odamentél."

Sokkal inkább azzal foglalkozik, hogy kifizesd a munkát, amit megcsinált. Ezt nem rossz indulatból írom, sokkal inkább a kérdezőnek szól. Őt a pénz érdekli ott és nem a nemiszerved.

2024. ápr. 20. 23:10
 13/16 anonim ***** válasza:
72%
Csináld magadnak.
2024. ápr. 21. 05:21
 14/16 anonim ***** válasza:
57%

Menj el nyugodtan!

Ahogy előttem írták, te is csak egy vendég vagy a sok közül.

Nem hiszem hogy különösebben érdekelné őket, mikor naponta több ilyet látnak.

A másik, én nem is tudom hogy lehetne úgy megcsinálni, hogy ne a teljes puncit lássa.

Páromnak szoktam segíteni, mert könnyebben hozzáférek és az én szemszögemből többet is látni.

Ilyenkor ha hiszed vagy sem, arra törekszem hogy szép munkát végezzek, azt figyelem hol maradt még egy kis szőr.

Szép puncija van, amiért megbolondulok, de olyankor annyira másra koncentrálok, hogy nem is foglalkozok úgy vele.

Most gondolj bele hogy amikor neki aznap te már vagy az 5. vagy, mennyire érdekelheti a puncid?

Hidd el, semennyire!

Menj csak nyugodtan! :)

2024. ápr. 21. 08:12
 15/16 anonim ***** válasza:
57%

14-es vagyok!

Kedves 10-es, remélem neked meg csajod nincs ilyen felfogással.

Ahogy írtam, nekem van párom és semmi bajom nem lenne azzal ha elmenne gyantáztatni.

Szeretem ha egy nő igényes és odafigyel magára, és szerintem a legtöbb férfi is így van ezzel.

A te felfogásoddal akkor nőgyógyászhoz se menjen a nő, mert hát ott is le kell vetkőzni.

Az eszem megáll...

2024. ápr. 21. 08:20
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

15

Az te vagy. A te véleményeddel, pont leszarom.

Miért nem vagy képes elfogadni hogy mindenkinek van saját véleménye? :)

Te neked az igényesség jut erről eszedbe, nekem viszont az jut eszembe hogy a nőd lehet hogy pont egy férfinak vetkőzik le.

2024. ápr. 22. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!