Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Nektek tetszik, hogyha egy férfi teljeskörűen intimgyantázott, profi kozmetikussal?
Figyelt kérdés
Ebbe beletartozik, minden intim szőr… A farpofák, az ánusz, a here és a pénisz is teljesen csupasz.
Nem borostás, hanem teljesen baba sima.
Ez bejön nektek, vagy inkább pont hogy taszító?
2022. márc. 11. 15:50
2/10 anonim válasza:
A testfelépítéstől függ. Aki mellkasán, karjain, lábain szőrös, azon nagyon hülyén mutat középen egy tükörsima rész. Akinek a teste többi részén csak kevés szőr van, vagy ott is sima, ott okés a dolog, bár nekem a csupasz pasi kicsit férfiatlan.
3/10 anonim válasza:
Nekem teljesen mindegy hogy szőrtelenít csak legyen csupasz de minimum rövidre vágott. De jó pont lenne hogy ad magára.
5/10 A kérdező kommentje:
#2.
Én speciel a karjaimon kívül a teljes felsőtestemet szőrteleníteni tervezem majd, még combtól lefelé hagynám meg a szőrt.
2022. márc. 12. 09:05
8/10 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön ha a pasi gyantázott intim részeken is. De úgy az igazi ha nemcsak az intim részei vannak gyantázva, hanem minden más is, hogy ne legyen a sok szőr között egy csupasz felület, hanem egységesen csupasz legyen mindenhol. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!