Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha fel tudok dugni magamnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha fel tudok dugni magamnak 10-12 cm hosszú, 4cm átmérőjű hengert, akkor jól gondolom, hogy már nem vagyok szűz (fizikai/biológiai szempontból)?

Figyelt kérdés

Egy ideje foglalkoztat ez, pedig magának a szüzesség meglétének nem is tulajdonítok nagy jelentősséget.

Amióta elkezdtem maszturbálni (12-13 évesen) ilyen, most 19 vagyok

2024. ápr. 11. 12:08
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Oké, akkor nem az érdekel hogy szűz vagyok vagy nem, hanem, hogy az alábbiak alapján a szűzhártyám vajon van, nincs, kitágult/elszakadt vagy mi van, mert össze vagyok ezzel kapcsolatban zavarodva. Társadalmi fogalomként teljesen hidegen hagy az egész szüzesség dolog.
2024. ápr. 11. 13:28
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

#8 vagyok. "Te technikailag arra vagy kíváncsi"

Ezt, így ennyiből itt senki nem fogja tudni megmondani. Te elégíted ki magad már ágy 6-7 éve. Te tudod mikor milyen tárgyat használtál, te érzed, hogy az belül milyen ingereket váltott ki.

Mivel nem említetted, hogy valaha fájt volna, abból arra következtetni, hogy soha nem volt fájdalom maszti közben, sem vérzés.

Ebből meg arra lehet következtetni, hogy vagy nagyon kicsi a szűzhártyád és eddig megúszta, vagy ha be is repedt, a tulajdonságai miatt se vér, se fajdalom nem volt.

2024. ápr. 11. 13:39
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

#8-as még mindig.

Következő maszti alkalmával nyúlj be ujjal és tapogass körbe. Ha van szűzhártyád, ki fogod tudni tapintani, meg ha kicsi, akkor is.

2024. ápr. 11. 13:41
 14/22 A kérdező kommentje:
#8-as válaszai alapján arra következtetek, hogy nincs, de nem igazán értem, hogy pontosan mit is keresek.
2024. ápr. 11. 13:51
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Általában tükröt is lehet használni ehhez.
2024. ápr. 11. 13:53
 16/22 A kérdező kommentje:
A zavarodottságom fő oka, hogy nem tudom hogy hogy néz ki, milyen tapintású, nagyjából hol helyezkedik el, stb. Úgy meg, hogy nem tudom mit keresek, nehéz megtalálni.
2024. ápr. 11. 14:02
 17/22 érdeklődő35 ***** válasza:
100%
Mivel 12 13 éves korod óta dugdosol magadba dolgokat, nem is nagyon fogsz látni hártyára utaló jeleket. Max úgy tudod megnézni ha egy szűz lány megmutatja milyen is amit keresel...
2024. ápr. 11. 15:12
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Biológiai szempontból nézve valszeg a szűzhàrtyàd màr átszakadt ìgy úgymond nem vagy szűz. Viszont ha azt tekintjük szüzesség elvesztésének higy volt benned farok akkor akkor nem. Sokan az utóbbit tekintik annak :)
2024. ápr. 11. 16:41
 19/22 A kérdező kommentje:

#17 Szerintem 12-13 évesen se volt semmi olyasmi ami a szűzhártya lehetne.

Köszönöm mindenkinek a hasznos válaszokat, a Pistikés válaszolók meg remélem jobban érzik magukat, hogy jelezhették, hogy fiúnak gondolnak. :D

2024. ápr. 11. 18:02
 20/22 anonim ***** válasza:
47%
Közelről alaposan megkéne néznem akkor tudnék pontos választ adni.
2024. ápr. 12. 01:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!