Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 19/L vagyok, viszont az baj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vmsgy.Evi kérdése:

19/L vagyok, viszont az baj ha tulsagosan is perverz?😅

Figyelt kérdés

Ez eleg viccesen hangozhat tudom.😅

De csak akkor amikor a baratommal vagyok. Ha nem vagyok vele akkor nem erzem ezt.

Pl. Ha a baratom reggel megcsinál hátulrol akkor utanna en meg siman birnam ha meg egy menet lenne. Neha van is ilyen mikor 2 menet van egymas utan. De a 2. Menet utan is egy 10p eltellik…majd ranezek a baratomra es teljesen beindit,aztan megint beindulok miatta. Hiaba volt elotte 2 menet. Aztan ha pl. Utanna is tortenik valami…mondjuk csak o elegiit ki engem akkor szinten egy 10-15p elteltevel megint beindulok. Egyszeruen a motorom nem all le😅

De hat őt meg nem akarom teljesen lefulladztani. Meg 3 menetnel nem is bir tobbet. Ugyhogy lehet valami tulzott perverzio betegsegben szenvedek? Őt amugy ez nem zavarja viszont nekem ez kicsit erdekes h miert nem tudok leallniii. Szerintetek ez normi??

2024. ápr. 6. 21:21
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
80%
Majd „elmúllik”..
2024. ápr. 6. 22:11
 12/35 anonim ***** válasza:
29%
Na megjött a simp is 😂
2024. ápr. 6. 22:12
 13/35 anonim ***** válasza:
70%
Nem perverz vagy hanem szex mániás.
2024. ápr. 6. 22:33
 14/35 anonim ***** válasza:
33%
Nézd meg Lars von Trier Nimfomániás című filmjét. Lehet magadra ismersz majd
2024. ápr. 6. 22:35
 15/35 anonim ***** válasza:
77%
normális ^^ vannak ilyen állapotokat néha 🤭
2024. ápr. 7. 00:55
 16/35 anonim ***** válasza:
87%
ez teljesen ok volt ilyen csajom, barátod szerencsés.
2024. ápr. 7. 01:36
 17/35 anonim ***** válasza:
84%
Ez olyan mintha egy fiatal fiú írta volna ki a kérdést....
2024. ápr. 7. 07:11
 18/35 anonim ***** válasza:
86%
Aha, de hol a perverzség? az hogy hagyod hogy megdugjon? hát baromiperverz, tényleg. szűz fiúkák tudnak ilyet írni: :D :D
2024. ápr. 7. 09:32
 19/35 anonim ***** válasza:
8%
Ha gondolod besegíthetek a barátodnak. Ha ő már nem bírja átveszem a helyét szívesen.
2024. ápr. 7. 09:46
 20/35 anonim ***** válasza:
15%
Hogy próbálják befűzni Gyakorin keresztül a vén kujonok a kérdést kiíró "lányt", visítok 😂😂😂
2024. ápr. 7. 10:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!