Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak én unom már, hogy itt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én unom már, hogy itt a férfiak akarják megmondani, hogy mi a jó a nőknek?

Figyelt kérdés

Nőként leírom az őszinte véleményemet egy kérdésnél és egyből betáadnak a pasik, hogy az nem úgy van. Ennek mi értelme? Miért hiszik azt, hogy jobban tudják, mint én nőként?

Teljesen elveszik az ember kedvét a válaszolásra.

2024. ápr. 6. 17:30
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Sajnos ide több troll jár mint válaszoló ha érted az iróniát. Nézd csak meg a válaszokat. Nincs szinte olyan kérdés, ahol ne lenne egy indokolatlanul cinikus, vagy kötekedő, egy erkölcs csősz, egy megmondó, és még sorolhatnám.

Remélem egyszer majd megtisztul az oldal. Addig te ne foglalkozz itt senkivel, csak írd a véleményed töretlen lendülettel!

2024. ápr. 6. 22:27
 22/23 anonim ***** válasza:
Csak te unod...
2024. ápr. 6. 23:52
 23/23 anonim ***** válasza:
Ne túlozzunk már. Itt férfiak nincsenek! Csak incelek, trollok és álmodozó kisgyerekek... 😄
2024. ápr. 8. 07:04
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!