Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én unom már, hogy itt a férfiak akarják megmondani,
hogy mi a jó a nőknek?
Figyelt kérdés
Nőként leírom az őszinte véleményemet egy kérdésnél és egyből betáadnak a pasik, hogy az nem úgy van. Ennek mi értelme? Miért hiszik azt, hogy jobban tudják, mint én nőként?
Átérzem. Azt szeretem a legjobban, amikor méret kérdésnél 46 évesen, 30+ pasi, több barátnői vélemény után leírom a tapasztalatom és utána jönnek a azzal, hogy hazudok :D
2024. ápr. 6. 17:34
2/23 anonim válasza:
Mert nem képesek elfogadni, ha valamit nem jól tudnak, vagy mikor leírod, hogy pl. szereted a nagy farkat, neki meg nincs nagy, akkor biztos kamuzol. A férfiaknak iszonyat egojuk van, nem képesek elfogadni, ha nem kisistenként tekintenek rájuk.
2024. ápr. 6. 17:36
3/23 anonim válasza:
#1 ja pont ugyanez😂Érdekes fordítva nem megy ez. Ha ők leírják, hogy nem szeretik a kövér/vékony/kismellű/nagymellű akármilyen nőket, akkor mi szimplán annyit reagálunk, hogy ok, majd tetszünk másnak🤷🏼♀️De ők egyszerűen mindenkinek tetszeni akarnak, nem fogadják el, ha valakinek nem jönnek be.
2024. ápr. 6. 17:37
4/23 anonim válasza:
#3 Pontosan :D. Már sokszor inkább nem is válaszolok, mert semmi értelme.
De soha nem fogom megérteni miért hiszik azt, hogy ők jobban tudják. Vagy mitől van ilyen önbizalmuk. Nekem nőként eszembe nem jutna megmondani egy pasinak, hogy mekkora mellet szeressen. De azt sem, hogy egy átlag pasi mekkorát szeret. Ezt ők tudják, ők beszélik meg őszintén egymás között.
2024. ápr. 6. 17:44
5/23 anonim válasza:
Jaj istenem, ha unod, nem kell ide járni kommentelni. A pasik nem most lettek ilyenek, és nem csak az itteniek ilyenek. Szerintem kifejezetten szórakoztató ez a sokszínűség ami itt van. Trollkodni is szeretek, főleg kisfarkú és gyorstüzelő kérdésekben! 😂
2024. ápr. 6. 17:46
6/23 anonim válasza:
5
Hasonlóképp. Sokan hiszik, hogy a trollkodás csak a hímneműek képessége, pedig nem! 😁
24L
2024. ápr. 6. 17:48
7/23 anonim válasza:
Tapasztalat, hogy amelyik nő azt állítja, hogy a külső vagy a péniszméret másodlagos neki, az is csak magas, jóképű, nagyfarkú férfival hajlandó összejönni.
2024. ápr. 6. 17:52
8/23 anonim válasza:
7
Na és?
2024. ápr. 6. 17:54
9/23 anonim válasza:
Látod hetes,te is megmondod mi igaz a nőkre. Mondom ezt férfiként.
Igaza van a kérdezőnek.
2024. ápr. 6. 18:01
10/23 anonim válasza:
#9 Épp most indokoltam meg, hogy miért. Mert ezt tapasztalom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!