Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ki hogyan kezeli a szagokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogyan kezeli a szagokat szex előtt, közben?

Figyelt kérdés

Gondolok arra, hogy amikor hazaérve érzed a párodon, hogy milyen durva izzadsság szaga,lábszaga van, akkor ugyan olyan izgalmas és jó érzés a szexre,szeretkezésre ráhangolódni és összebújni vele?

Én aszexuális vagyok, néha elborzaszt a gondolat, hogy egy ilyen undi szagú emberrel kellene szexelnem. Még ha tusol is előtte...

De ugye szex közben is lehet kellemetlen szaghatás,pl ha fingik egyet valamelyik, vagy análszex közben kaksis helyzet lép fel,az mennyire tudja nálad élvezetessé tenni az együttlétet? Voltak ilyen rossz szituációid?

2024. ápr. 5. 10:21
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
74%
Tényleg ennyire muszáj az orális meg az anális szex? Az alap szex már nem is játszik? Tudjátok csókolózás, simogatás, petting, közösülés. Olvastam, hogy soha ennyi szájbetegség nem volt meg végbélrákos fiatal. Vajon miért?
2024. ápr. 8. 14:25
 22/27 A kérdező kommentje:

A homoszexuálisoknál az anál is alap, ahogy az orál, és ez már így volt 2500 éve is a görög és római birodalomban.

Azok a betegségek inkább dohányzás,sok egészségtelen kaja, stressz következménye. Persze nem azt állítom, hogy a szexuális fertőzésnek nincs köze.

2024. ápr. 14. 14:01
 23/27 anonim ***** válasza:
A homoszexuálisoknál az anál is alap, ahogy az orál, és ez már így volt 2500 éve is a görög és római birodalomban. - Ja az uralkodók körében. A z egyszerű emberek nem ilyen voltak.
2024. ápr. 21. 05:04
 24/27 anonim ***** válasza:
A homoszexuálisoknál az anál is alap - miért máshova hova dugja a orrba?
2024. ápr. 21. 05:05
 25/27 anonim ***** válasza:
Heterónak gondoltam a kérdezőt.
2024. ápr. 21. 07:51
 26/27 A kérdező kommentje:
#23 talán éltél akkor is, hogy így gondolod?
2024. ápr. 21. 08:40
 27/27 anonim ***** válasza:
Igen éltem. De nem kell amúgy túl nagy ész hozzá. A sminkeléssel is ez van. Azt is fel szokták hozni, hogy régebben is csinálták. Persze az uralkodói, nemes réteg, az átlagember kint volt a földeken éjjel-nappal és köze se volt a sminkekhez.
2024. ápr. 22. 01:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!