Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mitől lehet, hogy a nők annyira élvezik/szeretik a csókolózást?
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat!!
Igen, azt feltételezem, hogy a nők szájkörnyéke jobban idegzett (#11 ahogy írja)
Mostanában már 'ez' a második olyan barátnőm (mostanában nem is volt több, 'csak' 'ez' a kettő).....szóval úgy történik vele/velük a csókolózás, hogy a csókolózás folytatásaként a számat/ajkaimat az állkapcsukra irányítják (végig a fülig)....és, láthatóan nagyon nagy élvezetet nyújt nekik ez a 'végig csókolom az állkapcsát a füléig'(című rész). Végül is, ez sincs a férfiaknál (bár, lehet, én is élvezném, ha nekem csinálná a nő...de nem látok benne akkora 'poént').
A másik, hogy - valamilyen korábbi tapasztalatok alapján csókolózáskor tövig a szájába nyomom a nyelvem....láthatólag élvezi (talán)...de nekem ez inkább kellemetlen - sőt, a nyelvgyököm talán már be is repedezett az erőlködéstől....Valóban élvezheti-e olyan szinten, mint ahogy én gondolom...(???)
Persze, akár meg is kérdezhetném tőle, (előbb - utóbb meg is fogom kérdezni tőle)....(hogy őneki az tényleg annyira jó-e....)(persze, nem fogom neki azt mondani, hogy nekem inkább kellemetlen...,mert, ha neki jó, és hajlandó vagyok beáldozni az én 'szenvedésemet'...mert lelkileg ellensúlyozva fogom tekinteni.
A kérdést úgy nem is teszem fel, hogy : hogyan lehet, hogy ő ezt annyira élvezi (ha így van egyáltalán)....mert, ha úgy van, akkor úgyis az a lényeg, hogy úgy van....hogy miért, vagy mitől...az már majdnem mindegy (persze, lehet, hogy nem is teljesen mindegy)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!