Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mitől lehet, hogy a nők annyira élvezik/szeretik a csókolózást?
A mostani barátnőmmel nagyon 'díjazzuk' egymást (nagy a kölcsönös vonzódás)...úgy is mondhatnám, hogy kívánom is, hogy csókolózzunk...de úgy látom, hogy ő jobban kívánja, jobban élvezi, mint én. De, ez így volt az előző barátnőmmel is (bár őt nem szerettem ennyire).
Voltak olyan barátnőim is, akik elvoltak csókolózás nélkül is....nem forszírozták...Most, így utólag csodálkozom (is) rajta
5: Én minden szexuális dolognál azt tapasztalom, hogy jobban élvezem, mint a partnerek.
Egyik kedvesem folyamatosan irigykedett ezért rám és mondta, hogy meg van róla győződve, a nők 10x jobban élvezik a testiséget.
Nem tudom, hogy lehetnek kevésbé érzékiek, mindig az folyt a csapból, hogy a fiúk, férfiak hajtják a szexet, hát nekem nem az jött le, sőt.
Osho egyenesen azzal indokolja a nők társadalmi elnyomását, hogy a férfiak a női szexualitást akarják elnyomni, mert rettegnek tőle, mert az sokkal hatalmasabb az övéknél.
9: Pedig ez elgondolkodtató. Nem tudom, láttál-e röntgenképet egészséges és pszichopata agyról. Kb. fele se aktív a pszichopata agynak az egészségeshez (átlagoshoz!!!) képest. És akkor még vannak szenzitívebb emberek is.
Vannak, akiknek kevésbé, másoknak jobban aktív az agyuk, idegpályájuk.
Pl. a kisbabák is érzékenyebbek sokkal.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!