Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért kell minden kisfarkút...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell minden kisfarkút hitegetni, hogy jó mérete van?

Figyelt kérdés
Mi értelme? Nem lenne jobb tudnia, hogy elég kevés esélye lesz a nőknél? Ha nekem lenne kicsi biztos tusni akarnám.
2024. márc. 22. 09:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem is átlagon felüli van. Amit eddig láttam meg tapasztaltam, az az, hogy nem egy lánytól, illetve nőtől kaptam már dicséretet a méretemre. Nem, nemcsak a teljesítményemre, meg arra, hogyan használom, hanem kimondottan a méretemre is. Sőt, többször már amikor előkerült a szerszám, akkor megdicsértek érte, vagy csak láttam a csaj arcán, hogy mennyire tetszik neki. Pedig akkor ugye még gőze nem lehetett arról, milyen ügyes vagy béna leszek az ágyban. Szóval számomra is egy kicsit fura, amikor meg sokan elkezdik váltig állítani, hogy a kicsi is ugyanolyan jó. De mindegy, nem akarok igazságot tenni, mert se azt nem tudom, milyen érzés lehet kicsivel csinálni, se azt nem, hogy a lányoknak milyen érzés, amikor kicsivel csinálják őket. :)
2024. márc. 28. 12:15
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!