Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért kell minden kisfarkút...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell minden kisfarkút hitegetni, hogy jó mérete van?

Figyelt kérdés
Mi értelme? Nem lenne jobb tudnia, hogy elég kevés esélye lesz a nőknél? Ha nekem lenne kicsi biztos tusni akarnám.
2024. márc. 22. 09:07
1 2
 1/11 kisördög1 ***** válasza:
94%
és miért kell minden nap a farokméreten rugózó kérdésekkel teleszórni az oldalt??
2024. márc. 22. 09:09
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Soha senki nem mondta, hogy jó méret lenne pl. 10 centi vagy ez növelné az esélyeidet a nőknél. Azt viszont ezerszer elmondtuk, hogy elsősorban nem ez alapján fog egy nő párt választani. Kezdjük ott, hogy valahogy el is kell jutnod addig, hogy megtudja a méretedet. A farokméret mellett van még ezernyi tulajdonságod, ha azok rendben vannak és eljutsz odáig, hogy levetkőzzön neked a nő, nem fog elővenni mérőszalagot és azt mondani ,,bocsi, ez nekem túl kicsi, én inkább lépek" XD De még ha szigorúan magát a szexualitást nézzük, annak is csupán egy része a méreted. Amíg nem extrém kicsi, addig ki tudsz vele elégíteni egy nőt, de ha még extrém kicsi is, akkor is van kezed, van szád, és szexjátékokat is kapni egész olcsón.
2024. márc. 22. 09:23
 3/11 anonim ***** válasza:
80%

Ezzel a kérdéssekkel alapvetően az a baj, hogy adható rá az igen és a nem. Ha megkérdezzük a kisfarkúakat mondcsak melyik nő vonz téged a vékony, sportos, kerek fenekű dekoraív nő vagy a hájas, zsíros, moslék kinézetű, lötyögős undormány akire fintorogva néznek az utcán persze, hogy nem az utóbbira állna föl.

Nekem pl 15 cm, párom hatalmasnak tartja, fergetegesen jó a szex és úgy dugunk, hogy szavakkal nem lehet elmondani. Hogy látványos számára Rocco farka? Persze, még nekem is. Ha a 15 centis farkammal kéne végigdugnom 50 csajt, a 3/4-e lehet azt mondaná ez kicsi, de aki nem volt még szerelmes, aki nem tudja milyen az ha a másik fél 20 éven át mindenbe támogat, vigyáz rád, ismer téged egy szóból ha nincs rendben valami, gyerekeket neveltek minden nehézség ellenére és 20 év után is rajongással néztek egymásra, hidd el nekem hatalmas farkam van! Hatalmasabb mint a te szomorú, frusztrált 20 centid!

2024. márc. 22. 09:24
 4/11 anonim ***** válasza:

Ezt öröm volt olvasni, hatalmas pacsi neked és sok boldogságot a pároddal! :D

2024. márc. 22. 09:33
 5/11 anonim ***** válasza:
95%

A párkapcsolatban naponta 8 órát alszol, max 15 percet van bent a kukid az asszonkában. A maradék időben beszélgetsz, programot csinálsz, szórakozol, gyereket nevelsz, stb.

Ha kicsi a méreted, akkor a fent említett 1t percet kreatívabban kell használnod. A maradék időben a pöcsöd nem kap szerepet, szóval kesereghetsz, de egy kapcsolatban még mondog férfinek kell lenni, nem pedig nagynak.

De nyilván ezt sosem érted meg, mert fingod sincs hogy mi kell a nőnek, csak a centiken pattogsz.

2024. márc. 22. 09:35
 6/11 anonim ***** válasza:
Mer az emberek 99% ának kicsi van,legalábbis a gyakoris mérték szerint. Amúgy meg te pörögsz ennyit ezen a témán,az életben sosem volt téma,nem érdekel senkit
2024. márc. 22. 10:46
 7/11 anonim ***** válasza:

Az igaz, hogy naponta kb. 15 percet van a kuki bent, és a maradék 23 óra 45 percet azon kívül. Viszont azért azt is figyelembe kell venni, hogy az egyik kihatással van a másikra. Szóval ha az a 15 perc élvezhetetlen, és nem jár rendes kielégüléssel, akkor az egy idő után frusztráló lesz a többi 23 óra 45 perc alatt is végig.

2024. márc. 22. 13:18
 8/11 A kérdező kommentje:

#7 Pontosan.

Hiába vagy ügyes, ha kicsi. Ez hülyeség, amit mindig írtok. A 15 perc is elég siralmas amúgy.

15 nem vészesen kicsi. Azzal már lehet mit kezdeni, főleg ha nem 3,5 vastagságú. A kérdést egy 13/3,5 centis kérdés ihlette. A 3,5 nagyon vékony.

#2 Hiába jutsz el az ágyig, ha utána nem lesz második menet, mert lehetsz bármilyen ügyes, ha 13/3,5 centid van, vagy kisebb.

#6 Max szeretnéd ezt hinni. Nem tudom pontosan milyen méretre gondoltál, de az átlag ár 15-16 centi 4-4,5 vastagsággal.Ez már nem kicsi itt sem. Sőt a fiataloknál 1-2 centivel nagyobb. Elég rájuk nézni.

2024. márc. 22. 16:30
 9/11 anonim ***** válasza:

Persze, te félművelt marha, egy hozzád hasonló ember hiába jut egy nő közelébe, mert beszélgetni, udvarolni nem tud.

A leszbikusok köszönik szépen a 0 centis nemlétező péniszükkel.

Te meg addig írd ki magadból, hogy baromi rövid, baromi vékony, a normál férfiak meg addig majd szexelnek. Te meg csak hugyozgass a kukiddal.

2024. márc. 22. 22:59
 10/11 A kérdező kommentje:
#9 Nekem nincs bajom a méretemmel 😀. Azonban te kivsiz frusztrált vagy. Fe biztos találsz olyat, akinek elég lesz a kis pöcsöd
2024. márc. 23. 08:14
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!