Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Büdös vagyok ott lent és az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Büdös vagyok ott lent és az ízem is nagyon rossz. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Férfiak még sose panaszkodtak, de szerintem csak nem akartak megbántani, én viszont a páromnak se szívesen hagyom az orális szexet, mert engem viszont nagyon zavar, hogy fürdés után fél órával ha hozzáérek már olyan intenzív szaga van, hogy fél napig a kezemről se tudom lemosni, az ízét pedig a párom szájában szoktam érezni ha orális szex után csókolózunk. Mindigis ilyen volt, ahogy elkezdtem felfedezni a saját testem, olyan 15-16 évesen és megéreztem a kezemen a szagát, azóta nagyon zavar és fusztrál ez engem. Dokinàl is voltam vele, semmi bajom, azt mondta, hogy teljesen normális, mindenkinek van valamilyen “illata”. Na de ez akkor se illat… Illetve azt mondják, hogy ez a férfiaknál is így van…. Na én sose érzek semmit a páromnál, még az előváladéknak meg a spermának sincs kifejezett íze, illata/szaga. És azt mondják, hogy sok nőnek szintén nem lehet érezni semmit. Akkor nálam mi lehet a baj?

25/L

2024. márc. 20. 06:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
70%
A punciszag ilyen, nyugi a legtöbb férfi szereti
2024. márc. 20. 07:01
 2/16 anonim ***** válasza:
61%
Higyj az orvosnak! Látott már pár vaginát...
2024. márc. 20. 07:09
 3/16 anonim ***** válasza:
51%

Én pl jobban felizgulok ha spontán szex van és nem fürdött elötte. Őt nem zavarja ha engem sem.

45F

2024. márc. 20. 07:10
 4/16 anonim ***** válasza:
88%
Csak nem szereted saját tested illatát ízét, párodat se zavarja szóval lehet hogy tényleg te vagy saját magadra érzékeny csak.
2024. márc. 20. 07:21
 5/16 A kérdező kommentje:
Nagyon rossz, mert nem tudom emiatt élvezni a szexet se. Mindig amiatt feszengek, hogy sor kerül-e az orális szexre, amit nem tudok élvezni, mert az jár a fejemben közben, hogy vajon mit érezhet, aztán ha utána csókolózunk és érzem, hogy mit érzett a párom még rosszabbul érzem magam. De azt is utálom emiatt, ha csak hozzámér ott. És a legelkeserítőbb, hogy én már közeli barátnőket is megkérdeztem erről és azt mondták, hogy semmit nem éreznek magukon. Ha a párom kezet vagy fogat mos szex után akkor is egyből az van bennem, hogy biztos azért mert büdös vagyok. Szóbahozni meg nem merem, mert félek attól, hogy mit mondana. Még, amikor összejöttünk akkor mondta csak úgy magától, hogy jó az ízem és, hogy szereti, de én nem tudom elhinni, hogy erre lehet azt mondani, hogy jó. Szex előtt minimum nedves törlőkendővel meg szoktam törölni, ha zuhanyozni éppen nincs lehetőség előtte, de teljesen mindegy, mert közvetlen zuhanyzás után is érzem már, ha megszagolom.
2024. márc. 20. 07:35
 6/16 anonim ***** válasza:
78%
Gombától lehet még erős szaga, de ha a doki szerint nincs, akkor passz.
2024. márc. 20. 07:36
 7/16 anonim ***** válasza:
80%

Attól, hogy az orvos nem állapított meg semmilyen problémát, az nem azt jelenti, hogy a jövőben nem is lehet belőle probléma. (Vajon vett-e kenetet és beküldte-e laborvizsgálatra?!) Mivel állításod szerint büdös és rossz az íze, gyanítom valamilyen nem feltétlenül patogén, ám baktérium túlszaporodása, és/vagy életmódból fakadó hormonháztartás okozza a jelenséget.

Az ember nem érzi a saját testszagait mindaddig, amíg azok elég intenzívvé nem válnak valamilyen tényező miatt. Na de az meg durva, amikor már te magad (is) büdösnek érzed… Ha a fürdés/zuhanyzás önmagában nem segít, akkor meg ki lehet próbálni különböző intim mosakodószereket is.

2024. márc. 20. 07:38
 8/16 anonim ***** válasza:
45%

Ha a páromnak nem hiszed el akkor kinek?

Lehet a törlőkendő íze zavarja.

Van akinek pisisen a legizgatobb.

Pároddal beszéd meg, ne őrlődj, de ha rendszeresen kinyal nem zavarja. Lehet fogat is csak azért mos, mert tudja téged zavar

2024. márc. 20. 07:39
 9/16 anonim ***** válasza:
11%
8 párodnak. Automata kijavitotta
2024. márc. 20. 07:41
 10/16 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem próbalj ki pl egy beliema effect plus készítményt, lehet hogy van némi ph felborulás nálad. Bajod nem lesz tőle semmiképp, ez egy recept nélküli gyógyszer.

:)

2024. márc. 20. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!