Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ettől ugye nem eshetek teherbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ettől ugye nem eshetek teherbe, vagy legalább 0.000000001% esély van rá?

Figyelt kérdés

Amikor a barátom elélvezett, nem mosott kezet, csak megtörölte zsepivel. Majd kis szünet után hozzám nyúlt, hogy kielégítsen engem is.

Szűz vagyok, behatolás bármilyen formában nem volt még.

Nyugtassatok meg, hogy nem leszek terhes.

Ő az első barátom, ne kövezzetek meg ezért, hogy “ha ennyit nem tudok, akkor inkább ne is csinaljam” és társai.

Mindenki nulláról indult és valahogy megtanulja, megismeri a dolgokat.

2024. márc. 18. 08:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem lettél terhes, de máskor inkább mossatok kezet ilyen esetben. :)
2024. márc. 18. 08:47
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
Kedves kérdező! A spermiumok szabadlevegőn, másodpercek alatt életképtelenek lesznek. Ahhoz hogy teherbe ess, egy minimális "adag bejutása esetén is csekély. Hogy miért is. A ciklusaid közt eltelt időszakban csak 1-3 nap van amior konkrétan termékeny vagy. A többi napon, viszont a teherbeesés esélye már csökken. Ebből következtethetsz is. A mennyiség ami a barátod kezén volt, az mennyiségét, és fogamzó képességét tekintve se releváns, főleg ha ez még a termékenységeden kívüli időben történt. A kéztörlés meg ezt az esélyt még jobban csökkenti.
2024. márc. 18. 09:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól értem beleélvezett a tenyerébe, letörölte és utána megujjazott. Ettől nem lehetsz terhes.

Viszont a jövőben javaslom, hogy csak úgy meg csak olyat csináljatok, ami benned nem hagy kétséget. Pl. ilyenkor mosson a barátod kezet. Vagy hancúrlécét csak úgy tegye be, ha koton van rajta stb.

2024. márc. 18. 10:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát nem konkrétan a tenyerébe, hanem a hasára. De jutott a tenyerébe is egy kicsi.
2024. márc. 18. 11:15
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat. Megnyugodtam.
2024. márc. 18. 11:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a pasidnak 15 cm-s ujjai vannak amivel a méhszájig elér akkor elképzelhető 0.00001% eséllyel, amúgy meg 0.
2024. márc. 18. 12:45
 7/7 anonim ***** válasza:
48%
Ha lenyeled, tuti nem leszel terhes.
2024. márc. 18. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!