Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit lehet egy dickpicre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet egy dickpicre visszaírni?

Figyelt kérdés
Emberünk véleményt kér róla

2024. márc. 15. 23:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
66%
Küldj neki egy 25 centis néger fact.
2024. márc. 16. 07:21
 12/17 anonim ***** válasza:
Azt hogy f@sza csávó vagy!
2024. márc. 16. 07:46
 13/17 anonim ***** válasza:
Én ezzel a mérettel nem dicsekednék🤡😂
2024. márc. 16. 11:03
 14/17 anonim ***** válasza:
Sajnos még nem kaptam
2024. márc. 16. 11:44
 15/17 anonim ***** válasza:
múltkor egy vadidegen csávó küldött nekem képet és én azóta se írtam vissza rá semmit és még mindig ott van a chat-ben... Nem érdekem az , hogy tovább küldjem másoknak mert abból csak is kizárólag én jönnék ki rosszul de én általában nem írok rá semmit az a legjobb és nem zaklatott tovább amiért nem írtam vissza annyiban maradt
2024. márc. 16. 13:26
 16/17 anonim ***** válasza:
Én kéretlenül legutóbb itt kaptam. Annyit írtam vissza, hogy pont az ilyen faszok miatt akarok anoním maradni. Annyit írt vissza, hogy bocs és azóta sem semmi. remélem így is marad.
2024. máj. 2. 14:14
 17/17 anonim ***** válasza:

Én azt írnám, hogy az én lábaim közt nagyobb van jelenleg!

Aztán értse, ahogy akarja! :D

2024. máj. 2. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!