Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Több napos kiránduláson vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több napos kiránduláson vagy vendégségben hol és hogyan szoktátok kiverni a farkatokat, esetleg megvárjátok, amíg hazaértek?

Figyelt kérdés
2024. márc. 13. 19:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi nyári táborban meg osztálykiránduláson megoldottuk a zuhanyzóban vagy a wc-ben
2024. márc. 13. 20:08
 2/11 anonim ***** válasza:
8%
Mi együtt kivertük felesleges szégyellni. Nem ettől lesz vki sem meleg sem biszex.
2024. márc. 13. 20:37
 3/11 anonim ***** válasza:
Fürdő, retyó - nem túl guszta, de a szükség nagy úr 😂
2024. márc. 13. 22:33
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én ki szoktam bírni azt a pár napot, jobbszeretem ismerős környezetben kiverni.
2024. márc. 13. 23:28
 5/11 anonim ***** válasza:

Zuhanyzóban. ;)

Emlékszem, osztálykirándulásokon milyen jó farokveréseket nyomtunk olyankor...

2024. márc. 14. 06:33
 6/11 anonim ***** válasza:

Osztálykiránduláson nálunk is volt farokméregetés meg spriccverseny

Ki lő messzebbre többet

2024. márc. 14. 06:52
 7/11 anonim ***** válasza:

Zuhanyozás közben, este ágyban, akárhol meg lehet oldani.

Volt hogy egyedül, máskor együtt.

2024. márc. 14. 12:12
 8/11 anonim ***** válasza:

osztálykiránduláson, vagy táborban hasonló korú srácokkal simán együtt este, abből nincs gond szerintem.

aki meg olyan szerencsés, hogy van családi nyaralás, volt pár ilyen nyaralásom nem mindig különszobában, akkor szigorúan zuhanyzó, vagy horvátországban pl tengerben azzal a szöveggel, hogy kicsit beljebb úszok. :DD vagy nekem 14-15 évesen cigivel is ez volt, bár fura, hogy nem érezték meg rajtam, család meg tesóm le a partra, én meg mondtam, hogy kicsit még napoznék még olvasnék az apartmanban, majd utánuk megyek. egy recska - két szál cigi, aztán fél órán belül ott voltam velük trogir mellett a parton vidáman. :D

2024. márc. 15. 01:05
 9/11 A kérdező kommentje:
Igen, ilyesmire gondoltam, ahol nincs egyedül az illető napokon át, ott hogyan. De azért megoldható, ennek örülök.
2024. márc. 15. 09:31
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én 8 napig bírtam a nyaraláson.

Nem volt könnyű, a végére már betonkemény voltam minden reggel.

Alig vártam, hogy hazaérjek, aztán meg is lett az eredménye... Eláztattam mindent rendesen.

2024. márc. 16. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!