Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nemi vágyak elfojtása...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nemi vágyak elfojtása pszichológiailag egészségtelen?

Figyelt kérdés

Én maximálisan kiállok a szexuális szabadság mellett. Amíg nem az utcán csinálják,addig senkit nem érdekel.

Sőt,én inkább jobban szeretek nem tudni a másik dolgairól.

2024. márc. 8. 10:29
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Kérdező? Gyerekekkel is ilyen szabadak a vágyaid? Mert azt jobb lenne nem kiélni. A négy fal között sem!
2024. márc. 8. 14:46
 12/27 A kérdező kommentje:
a nemiség magánügy,nem közügy
2024. márc. 8. 14:48
 13/27 Legyenszépnapod! ***** válasza:

nem értem hogy függ össze a vágyak elfojtása meg az hogy valaki az utcán... bármit is csinál, ami titeket zavar.

A szexuális vágy teljesen egészséges, és természetes dolog, viszont megvan a helye, egy nagyon intim dolog. Amíg az ember úgy éli meg a szexualitását, hogy az másnak és magának sem árt, addig tök oké

ha meg nincs partner, akkor a maszturbáció is egészséges, csak ne vigyük túlzásba, tudjunk funkcionálni a mindennapokban mellette

nekem ez a véleményem

2024. márc. 8. 15:06
 14/27 A kérdező kommentje:
amíg nem az utcán csinálják,addig mindenkinek a magánügye. senki nem szólhat bele.
2024. márc. 8. 16:29
 15/27 anonim ***** válasza:

Kérdező! Ha már az obszcén üzenetedet töröltetted,amit nekem küldtél,csak 1 kérdésem maradt:

Mi ezzel a kérdéssel a célod? Komolyan kérdezem...

Mert itt, tudod, vannak normális emberek is. És ők nem fognak rábólintani sem a homoszexualitásra, se a transzra, se a pedofíliára, semmi féle beteg eltévelyedésre. És ezen egy ilyen kérdés sem segít.

Sőt. Sokat ront a megítéléseteken. Csak szólok.

2024. márc. 8. 16:41
 16/27 A kérdező kommentje:
engem nem érdekel,mit gondolnak rólam a hulladék prűdek.
2024. márc. 8. 19:00
 17/27 anonim ***** válasza:

Na! Aki heteroszexuális, az már prűd is? Jó tudni...

Nem tartom magam annak.

2024. márc. 8. 19:06
 18/27 A kérdező kommentje:
semmi közöd más êletéhez!!!foglakozz magaddal,ne engem bánts!
2024. márc. 8. 19:08
 19/27 anonim ***** válasza:
? Te tettél fel kérdést. Gondolhattad,hogy válaszolni is fognak!
2024. márc. 8. 19:12
 20/27 A kérdező kommentje:
senki senkit nem itélhet el semmilyen szexuális cselekedet miatt.
2024. márc. 8. 19:12
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!