Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nemi vágyak elfojtása...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nemi vágyak elfojtása pszichológiailag egészségtelen?

Figyelt kérdés

Én maximálisan kiállok a szexuális szabadság mellett. Amíg nem az utcán csinálják,addig senkit nem érdekel.

Sőt,én inkább jobban szeretek nem tudni a másik dolgairól.

2024. márc. 8. 10:29
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
22%
NEM! Meg kell házasodni és abban megélni egészségesen, addig pedig önfegyelem, ha lemondasz a házasságról más cél érdekében, akkor egész életedben önfegyelem. Emberek vagyunk, nem őserdőbe élünk.
2024. márc. 8. 10:51
 2/27 anonim ***** válasza:
20%
1-es vagyok, ne Magadra vedd, hanem azokra, akik majd itt jönnek a hamis bölcsességeikkel, meg a liberális vad szexuális dolgiakkal.
2024. márc. 8. 10:52
 3/27 anonim ***** válasza:
28%
Ne legyen igazam utóbbiban! Vannak még az országban családpárti rendes emberek.
2024. márc. 8. 10:52
 4/27 anonim ***** válasza:
77%
Igen.
2024. márc. 8. 11:10
 5/27 anonim ***** válasza:
73%
Attól függ,milyen vágyakról van szó. Ha törvénybe ütközik, mint pl a pedofília, akkor igenis fojtsa el.
2024. márc. 8. 11:34
 6/27 anonim ***** válasza:
59%
Igen, bármilyen erős vágy elfojtása egészségtelen.
2024. márc. 8. 11:41
 7/27 A kérdező kommentje:
a nemiség magánügy,nem közügy. nem érdekel a liberálisok nemiségellenes propagandája.
2024. márc. 8. 12:04
 8/27 A kérdező kommentje:
Addig,amíg nem az utcán csinálják,senkit nem érdekel,ki kivel meg hogyan dug. Én kiállok a szexuális szabadság mellet. Főleg,hogy a csapból is a nemiségellenes propaganda folyik.
2024. márc. 8. 12:11
 9/27 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell elfojtani a vágyat a szexualitásra. Hiába tagadjuk majdnem minden embernél ott van ugye kivéve az aszexuálisokat.

És tagadjuk ugye azt is, hogy állatokhoz hasonlítjuk az utódképzés. Pedig szinte ugyanaz. Csak mi szexualitásnak nevezzük. Érzéseket társítunk a szexhez abból meg lesz a szeretkezés.

És nem rossz dolog nem akarok én senkit persze meg téríteni. Itt csak az én gondolataim vannak.

Ha elfojtjuk is jelen van a vágy rá. És lehet vele várni akármennyit egyénfüggő és szerintem klasz aki tényleg kivárja a házaságot és azután és van annyi önfegyelme.

De a szex jó. A szeretkezés jó.

Az amikor a vágyaikat az emberek a külvilágra vetítik rá azt, én se prefelárom. Pl.: amikor mindjárt megbasszák egymást más emberek előtt akiket mondjuk annyira nem érdekel. És úgy falják egymást egy olyan helyen ahol, azért küzdenek, hogy elfogadják a melegséget. És nem azért, mert két férfi látványa lenne undorító. Nem az csinálják akár felőlem szabadban is csak ne mások előtt.

Meg az élet szerintem nem csak a szexről szól. Jó ha van. De ne keféljünk már minden 2.pillanatban.

2024. márc. 8. 14:31
 10/27 A kérdező kommentje:
mindenki azzal dug,akivel akar. nem önfegyelem kell,hanem szabadság.
2024. márc. 8. 14:33
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!