Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit szólnátok, ha kiderülne,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha kiderülne, hogy a párotoknak régen volt egy orgiája?

Figyelt kérdés

Igaz, még csak fél éve ismerem, de a nagy őszinteségi rohamában elmondta, hogy volt már dolga egyszere 8 pasival. Még 8-9 éve.

Annak ellenére mondta ezt, hogy tudta mi a véleményem az felesleges őszinteségnek azon fajtájáról, ami inkább árt egy kapcsolatban, mint segítene. Vagy közömbös lennék vele.

2024. márc. 7. 11:39
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem ez jó. 31/F
2024. márc. 7. 11:42
 2/41 anonim ***** válasza:
29%
Áthívnám a haverokat, hogy lerendezzük.
2024. márc. 7. 11:42
 3/41 anonim ***** válasza:
61%

Az a múltja, de legalább tudod, hogy ha egyszer kedved lenne ilyenhez valószínű bele menne.

Én nem akadnék fent ezen.

2024. márc. 7. 11:45
 4/41 anonim ***** válasza:
39%
Az ilyen nem alkalmas feleségnek és anyának.
2024. márc. 7. 11:52
 5/41 anonim ***** válasza:
60%
Az én értékrendembe nem fér bele. Én dobnám.
2024. márc. 7. 11:53
 6/41 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem nincs ezzel semmi baj sem. Megélte azt amire vágyott és kíváncsi volt. Illetve megbízott benned annyira ,hogy ezt megosztotta veled. Az meg hogy dobni kell még nem lesz jó anya és többi ilyen szöveg feljebb hülyeség. Az én párom is volt többesben nem is egyszer. Tökéletes anya és partner. Az hogy valaki mire alkalmas nem ezen fog múlni.
2024. márc. 7. 11:58
 7/41 anonim ***** válasza:
62%
Ki ne dobd! Az oszinteseg miatt mondom! Tuti azert mondta el mert meg bizik benned. Esetleg kerdezd meg, h jo volt neki? Lehet csajokkal is ki probalna veled egyutt!
2024. márc. 7. 11:59
 8/41 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem jó, hogy már megélte, így talán később sem lesz hiányérzete. A szerelmet meg nem pótolja semmi, szóval rajtad kívül biztos nem vágyik már másra
2024. márc. 7. 12:02
 9/41 anonim ***** válasza:
61%
Én örülnék.
2024. márc. 7. 12:02
 10/41 anonim ***** válasza:
68%
Örülnék neki, amennyiben velem is hajlandó ezt megismételni. Az 5-ös válaszával ellentétben szerintem pont az ilyen nő való feleségnek. Az én feleségemnek tudtommal csak hármasai voltak, de én örültem ennek.
2024. márc. 7. 12:03
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!