Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez tényleg sok partnernek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg sok partnernek számít ?

Figyelt kérdés
Pár napja értem el a 25-partnert akivel voltam ( body count ) és mindenki akinek eddig elmondtam vissza taszítónak és ribinek nevezett. Ez valóban sok? Nyugodtan írjatok őszinte véleményt. Szerintem viszont egy 22 éves szingli lánynak ez nem annyira elfogadhatatlan és nem érdemlek ennyi utálatot. Szóval kíváncsi vagyok mi a véleménye az embereknek

2024. márc. 6. 16:14
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
63%
Egyáltalán nem sok
2024. márc. 6. 16:17
 2/24 anonim ***** válasza:
41%
Mennyi idő alatt? Mikor volt az első?
2024. márc. 6. 16:24
 3/24 anonim ***** válasza:
82%
Kontextus függő. 22 évesen ez inkább kicsit sok, de elfogadható ha naivitásból lett a fele legalább és nem azért mert folyamatos validációra van szükséged azáltal, higy boldog-boldogtalan megdurranthat.
2024. márc. 6. 16:30
 4/24 anonim ***** válasza:
71%
Nem sok.
2024. márc. 6. 16:33
 5/24 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem meg ne érdekeljen más emberek véleménye, hiszen te ezt így gondoltad jónak, így élted meg. És gondolom ha valaki azt mondja majd most, hogy "ez rengeteg, szégyelld magad", akkor sem fogsz változtatni azon, hogy te mit és hogyan találsz jónak. Mindenkinek más az értékrendje, a világnézete, hogy mit talál helyesnek és mit nem. Nem kell velük foglalkozni.

És ezzel igazából én le is írtam a véleményemet. Nem tudom neked megmondani, hogy sok vagy kevés, nem én élem az életed. Ha neked ez sok, akkor változtatsz, ha nem, akkor meg nem.

N

2024. márc. 6. 16:34
 6/24 anonim ***** válasza:
60%

Oltári sok!

Ez azt jelenti, hogy pár havonta új volt!

Elég negatív képet fest rólad!

2024. márc. 6. 16:34
 7/24 anonim ***** válasza:
85%
Nekem több volt, mégsem tartanak ribinek, mert nem beszélem el. Am, ha annak tartanának sem érdekelne 😀
2024. márc. 6. 16:36
 8/24 Noren1989 ***** válasza:
68%

35éves férfiként tartok hasonlónàl.

Kicsim, csak úgy habzsolod a fàszt!

2024. márc. 6. 16:44
 9/24 anonim ***** válasza:
64%
Nem számít soknak, de azért már elég tapasztalatot biztosít :)
2024. márc. 6. 16:54
 10/24 anonim ***** válasza:
86%

Két tanácsot fogadj meg:

1) Nem kell hirdetőújságra írni hány pasival voltál mert SENKIRE sem tartozik! Az emberek úgyis pletykafészkek és szeretik másokon köszörülni a nyelvüket - rávetíve másokra a saját nyomorúságos életük depresszióját.

2) Aki soknak tartja azzal nem leszel egy pár, mert a szexualitásról elég eltérő gondolataitok vannak! Az keressen szűzlánykát magának, te meg éld az életed ahogy neked jól esik!

2024. márc. 6. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!