Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nők anélkül is jónak mondják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők anélkül is jónak mondják a szexet ha nincs orgazmusuk?

Figyelt kérdés
Igaz az, hogy a nők többségének az is elég élvezet ha "csak" megdugják őket? Igaz, hogy nem feltétlen igenyli minden nő az orgazmust a szex során? Lehet jó a szex a nő orgazmusa nélkül?
2024. márc. 6. 09:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
92%

Nekem nincs hüvelyi orgazmusom, más módon, ujjazással és csiklóingerléssel lehet elérni a nirvanat. S igen, nem egyszer előfordult, hogy egy intenzív szex után, én mondtam a pasinak, hogy nem kell orgazmus, mert maga az aktus annyira jól esett hogy tényleg nem igenyeltem. S nem az érzelmek miatt volt kielégítő így, mivel nem szerelmi kapcsolat volt, hanem a fizikai ingerek váltották ezt ki nálam. A mai napig is előfordul, hogy inkabb kidőlök,s már nem akarok " bíbelődni" az orgazmussal, mert akkor és ott tényleg nem hiányzik. Pedig tudom milyen, nem azért mondom, mert fogalmam sincs. Nekem nagyon erős és intenzív, kifáradtan például egy ilyen szívrohamszerű élményre nem is vágyom. :)

40n

2024. márc. 6. 13:50
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Szívroham szerű élmény az orgazmus? Olyat én soha nem éreztem. Ezek szerint a nőknek sokkal intenzívebb az orgazmus mint a férfiaknak?
2024. márc. 6. 14:04
 13/16 anonim ***** válasza:
70%
Nekem nem jó a szex orgazmus nélkül, bizsereg utána a punim.
2024. márc. 6. 16:05
 14/16 anonim ***** válasza:

#12 Nekem olyan erőteljes, pont ezért nem is vágyom rá minden alkalommal. De ne általánosítsunk, nem minden nőnek ilyen.

11- es voltam.

2024. márc. 6. 17:43
 15/16 anonim ***** válasza:
26%

Nem akarok bíbelődni az orgazmussal 🤣🤣🤣🤣🤣

Uram atyam

2024. márc. 6. 22:35
 16/16 anonim ***** válasza:
60%
Én annak örülnék ha a nőknél egyértelmű bizonyíték lenne az orgazmusuk. És nem tudnának színészkedni
2024. márc. 6. 22:39
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!