Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nők anélkül is jónak mondják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők anélkül is jónak mondják a szexet ha nincs orgazmusuk?

Figyelt kérdés
Igaz az, hogy a nők többségének az is elég élvezet ha "csak" megdugják őket? Igaz, hogy nem feltétlen igenyli minden nő az orgazmust a szex során? Lehet jó a szex a nő orgazmusa nélkül?
2024. márc. 6. 09:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
70%

Bár férfi vagyok, nekem az a véleményem erről, hogy:

1. Azok a nők mondják ezt, akiknek még nem volt orgazmusuk.

2. A szubságuk miatt elég ez is.

3. A szimpla partnernek való örömszerzés is kielégítő dolog nekik..

2024. márc. 6. 09:52
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha aktus közben nincs elviselem. De előtte, utána legyen.
2024. márc. 6. 09:56
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok és 100-ból 99x van orgazmusom is, könnyű eset vagyok szerencsére.

És igen, ha 1x nincs, attól még lehet jó, de ha kevesebbszer lenne akkor is attól én még élvezem adni/kapni.

2024. márc. 6. 09:56
 4/16 anonim ***** válasza:
42%

En csak oralisan tudok elmenni.

De úgy elég könnyen.

Viszont a párom utal nyalni, így csak akkor kapom meg ha nagyon jó kislány vagyok. :)

2024. márc. 6. 10:04
 5/16 anonim ***** válasza:
17%
Hat elég undorító ha van olyan no aki megelégszik ezzel miközben a férfi benne elvezkedik
2024. márc. 6. 11:09
 6/16 anonim ***** válasza:
Változó.
2024. márc. 6. 11:10
 7/16 anonim ***** válasza:
Van olyan is, de nem mindenki... mármint nő!
2024. márc. 6. 11:50
 8/16 anonim ***** válasza:

#4-es!

"Én csak orálisan tudok elmenni.

Viszont a párom utal nyalni"

Javaslom masszázs olajat használjatok a puncidon. Mert szerintem a büdös szag miatt utál nyalni a párod. Vannak nők akiknek kellemetlen szagú a puncija hiába mossa meg. Annak a megoldás a masszázs olaj.

2024. márc. 6. 13:07
 9/16 anonim ***** válasza:
5. Mi ebben az undorito???? Elhánytad már magadat ilyen eseten? Sok mindent lehet ilyenre mondani de undoritonak nevezni?????
2024. márc. 6. 13:15
 10/16 anonim ***** válasza:
Az első barátnőmnek 4-5 orgazmusa rendszeresen volt, rendkívül könnyen elélvezett, de nem volt soha olyan egetrengető gyakorlatilag az ájulás határán lévő intenzív orgazmusa mint feleségemnek akinek pedig nagyon ritkán van, de ez nála inkább pszichés dolog, stressz és kiégés okozza. Ettől függetlenül élvezi, de nem volt soha nem étvágyú, de jókat dugunk.
2024. márc. 6. 13:50
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!