Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogyha a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogyha a barátom könnyen kifarad szex közben, de én másra vágyom?

Figyelt kérdés
4 hónapja vagyunk együtt a barátommal és már jó párszor lefekudtunk, de ő mindig hamar kifarad és néha már olyan erőltetettnek látszik a szex, mintha nem élvezné. Én viszont arra vágyom hogy legalább 1x én is elmenjek. Mert miután ő elmegy, próbálkozik ujjal meg szájjal, de jobban szeretem mikor bennem van
2024. márc. 1. 08:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Vagy lapátra teszed a barátodat, úgyse lesz ebből semmi, minek húzni az időt, vagy veszel segédeszközt és majd elmész amikor a barátod már a buszon ül hazafelé.
2024. márc. 1. 08:23
 2/9 anonim ***** válasza:
22%
Másik pasi aki nem ennyire szerencsétlen?
2024. márc. 1. 09:17
 3/9 anonim ***** válasza:
72%
Ha a barátod melózik, te meg csak fekszel, mint egy darab fa, akkor nem a barátod a hibás. Tudod, a szex 2 emberről szól, ha az egyik kifullad, a másik veszi át az irányítást. Ha csúcsra akarsz jutni, dolgozz meg érte te is, ne csak a párod. Javarészt amúgyis a női mozgáson múlik az orgazmus.
2024. márc. 1. 09:37
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Olvasd,olvassátok el Az illatos kert című könyvet és menni fog.
2024. márc. 1. 09:50
 5/9 anonim ***** válasza:
43%

"miután ő elmegy, próbálkozik ujjal meg szájjal"

Fordítva kellene ezt, te. Kezdeni kellene újjal meg szájjal, nem a vége után.

2024. márc. 1. 10:12
 6/9 anonim ***** válasza:
69%
Na igen, a dogás a szex befejezése, nem a kezdete. Szájjal, kézzel, mindennel kell kezdeni oda-vissza, és csak akkor dugni, amikor már nagyon kívánod. Akkor lehet, hogy sikerülni fog neked is elélvezned. Kevés az olyan nő (mint a feleségem), aki minden nélkül, csak pár perc dugás után is el tud élvezni. Ha meg sehogy se megy, akkor ennyi, váltani kell.
2024. márc. 1. 12:52
 7/9 anonim ***** válasza:
20%

Egészen véletlen nincs a barátodnak valamilyen egészségügyi baja, ami miatt hamar elfárad? Esetleg túlsúly vagy vitaminhiány?

Nekem is volt ilyen problémám, hogy hamar elfáradtam (nem csak a szexre gondolok). Nagyon sokat segített nekem, hogy elkezdtem sportolni, vitaminokat szedni és egészségesen táplálkozni. Le is fogytam (pedig nem voltam túlsúlyos), izmosabb is lettem és van már energiám többször is szexelni egy nap (vagy gyorsabban készen állok egy második menetre).

Szóval a barátod kezdjen el foglalkozni az egészségével, ha eddig nem tette (csinálhatjátok együtt is).

2024. márc. 1. 16:11
 8/9 GFman ***** válasza:
63%
5-ösnél a pont! Lehet én vagyok fordítva bekötve, de én mindig a nővel kezdek.Azt meg nem írtad, hogy Te mit teszel meg cserébe, mert, ha csak a tengeri csillag póz megy, akkor unalmas is lehet.Heti 3-4 30 perces mozgás csodákra képes és nem kell hozzá kondibérlet.
2024. márc. 1. 19:14
 9/9 anonim ***** válasza:
28%
A kifáradást mire érted, hogy fizikailag elfárad, vagy hogy hamar elsül? Mert utóbbi 10ből 9 férfira érvényes. Nagyjából minden férfi, miután elélvez, utána ellustul, és már nincs igazán kedve ujjazni, meg ilyesmi, ez természetes. Előtte kell csúcsra vigyen, és utána élvezzen el ő.
2024. márc. 2. 07:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!