Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitől változtam meg ennyire?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől változtam meg ennyire?

Figyelt kérdés
Eddig az az átlagos lány voltam, kialakult egy nagyon jó baráti kör viszont én úgy érzem kicsit kifordultam magamból. Alkalmanként (akár naponta) dohányzok, sokkal kevésbé vetem meg az alkoholt mint eddig sőt egy jó barátnőm mesélte, hogy ritkán füvezik én meg egyből csaptam rá, hogy majd én is kipróbálhatom-e. Megvolt az első kapcsolatom rövid, rossz és komolytalan volt viszont ahelyett, hogy új normális kapcsolatom lenne most ilyen barátság extrákkal dologba vagyok benne. Igazából a szüleimnek azt mondtam együtt vagyunk de nem akarom nekik bemutatni. Nagyon élvezem vele a szexet és mióta együtt vagyunk többet maszturbálok. Őszintén ezek a dolgok nem feltétlen zavarnak, nem vagyok láncdohányos, alkoholista vagy k.rva egyszerűen csak olyan furcsa. Vagy talán csak felnőttesebb lettem? Közel sem vagyok az, idén töltöm a 19-et de lehet érzékelni, hogy a koromnak megfelelően gondolkodok és talán abba ez is benne van.
2024. febr. 27. 17:29
 1/9 babyboom567 ***** válasza:
83%

Bocsi, de ez úgy kamu ahogy van.

Ha mégsem, akkor nagyon el vagy tájolva.A felnőtt lét a felelősségvállalásról szól, nem a füvezésről,ivásról,alkalmi szexről.

2024. febr. 27. 17:34
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem kamu. És igazad van, nemtudom melyik univerzumba voltam de köze nincs a felnőttséghez. Inkább az, hogy ezek eddig az eszembe sem voltak és most hirtelen annyira más lett minden, de szerintem csak pont, hogy a kamasz hormonjaim
2024. febr. 27. 18:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is kamu
2024. febr. 27. 18:09
 4/9 babyboom567 ***** válasza:
100%

lóf@szt hormonok.

Simán felelőtlen vagy.És nagy tévedés, az átlag 19 évesek ilyenek,meg ilyen a gondolkodásul,ők a jövőjüket építik ,a szárnyaikat bontogatják és nem az alkalmi szexen jár az eszük egy füvezés és ivás között.

2024. febr. 27. 18:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Mitől? Passz. De van némi hedonista beütésed. Nem baj, nekem is. Senkinek semmi köze hozzá! Nem kell másoknak megfelelni! Saját magaddal legyél rendben!
2024. febr. 27. 18:31
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát azért ezek nekem is megvannak. Ezek a dolgok mellett nagyon szeretek edzeni, jelentkeztem egyetemre, nagyon készülök az érettségimre. Egyszerűen csak néha elkalandozgatnak a gondolataim vagy szeretek mást csinálni tanuláson kívül. Nyilván nem brutál részegre iszom magam, sőt talán egyszer voltam igazán részeg egyszerűen csak elgondolkodok az ilyen dolgokon
2024. febr. 27. 18:31
 7/9 A kérdező kommentje:
Kedved 5-ös, köszi a jó szavakat és igazad van, szeretek nagyban játszani
2024. febr. 27. 18:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Én nem ismerlek téged, meg az életedet sem, de ennyiből azt mondanám, hogy kisebb korodban sok dolog meg volt tiltva, és most kiéled magad. Én most 27 vagyok, kb 2 évvel ezelőttig én sem akartam néhány olyan dolgot csinálni, amit ma néha megteszek. Nálam annyi változott hogy az életem egy szintjén sok dolog mindegy lett.
2024. febr. 27. 20:42
 9/9 anonim ***** válasza:

Ez miben más, mint a többi hasonló korú élete körülötted?

Gyanítom nem sokban.

2024. febr. 27. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!