Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Mennyi idő kell elteljen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mennyi idő kell elteljen egy menet után hogy újra teljes erőbedobással kemények és izgathatóak legyetek odalent?

Figyelt kérdés
2024. febr. 26. 12:11
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
A többiek nem azt írták hogy már spermát is akarnak lövelni. Minden egyes elélvezés, ami egyben ejakulációval is járt. Szóval egyre kevesebb vagy “gyatrább” minőség jön. 3 után már nagyban inkább csak áttetsző folyadék, váladék mint sem sperma. Jelentős az eltérés az első, és a negyedik adag között. Harminc perc alatt senki nem termel csodákat. Ahhoz kell 1-pár nap. Az öt perc a faszállításhoz, ha nincs potencia problémája az megy. A véredények azok fel tudnak telni. A keménységgel, merevedéssel nincs probléma egészséges férfi esetében. Szóval nem hazudnak.
2024. febr. 26. 13:09
 12/27 anonim ***** válasza:
67%
Milyen érdekes olvasni, hogy egyeseknek annyiból állnak a napjaik, hogy reggeltől estig d.gnak. Melyik bolygóra kellett volna ehhez születnem?
2024. febr. 26. 13:26
 13/27 anonim ***** válasza:
40%
12: Legyél te is neres és akkor még a kóla is ingyen lesz.
2024. febr. 26. 13:33
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Fél óra minimum
2024. febr. 26. 13:35
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Persze, 2 perc, 5 perc...el ne hidd. Ezek a válaszolók matyizós kisfiúk, puncihoz közük nincs.

Nekem átlagosan minimum fél óra, de van hogy több is.

Már 50 vagyok, de most is ugyanúgy működik ez, mint pl 25 évesen.

2024. febr. 26. 13:36
 16/27 anonim ***** válasza:
15: Neked talán azért ilyen mert hús típusú péniszed lehet. A vér az valóban ilyen mint mások is írták.
2024. febr. 26. 13:37
 17/27 anonim ***** válasza:
Nyilván azoknak áll fel 2 perc után akik gyorstüzelők és 10 másodperc alatt elmennek. Szóval az igazából nem is rendes orgazmus így nyilván újra feláll
2024. febr. 26. 13:39
 18/27 anonim ***** válasza:

Okè 72 òra,de ha egymilliàrdszor leìrod, akkor sem érdekel a vèlemènyed.

Akik 5 percet írtak azokba nem kötsz bele te 72 óra.

2024. febr. 26. 13:39
 19/27 anonim ***** válasza:
32%
Az öt perc múlva áll a fasz az valóság. Mit kötözködjek bele. Én is képes vagyok rá… Szóval első kézből tapasztalom hogy lehetséges. Az hogy neked a műszered ezt nem tudja az nem az én dolgom. Veled a továbbiakban fölösleges kommunikálnom. -.-
2024. febr. 26. 13:58
 20/27 anonim ***** válasza:
0%
Sok gyorstüzelő kölök. 😆🤡
2024. febr. 26. 15:15
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!