Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Mennyi idő kell elteljen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mennyi idő kell elteljen egy menet után hogy újra teljes erőbedobással kemények és izgathatóak legyetek odalent?

Figyelt kérdés
2024. febr. 26. 12:11
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
67%
Kb 5 perc
2024. febr. 26. 12:12
 2/27 anonim ***** válasza:
91%
Van olyan ,hogy mehet rögtön mert nem vesztek a keménységből de van olyan ,hogy kell 5-10 perc
2024. febr. 26. 12:14
 3/27 anonim ***** válasza:
48%
Ha olyan a lány, akkor 1 perc.
2024. febr. 26. 12:15
 4/27 anonim ***** válasza:
65%
5 perc
2024. febr. 26. 12:25
 5/27 anonim ***** válasza:
Izgatható legyen, az kb fél-egy perc alatt kimegy a túlérzékenység. A kemény álló fasz az első menet után kb 2-3 perc. Utána meneteknként 5 vagy még később akár tíz perc. Ömgamanka akár 8 orgazmust is elbírok. Nővel inkább 4 nagyon max öt, mert ott munka van. Ha nagyon nekem kell megdugni, és ő nem nagyon produktív azért a szex le tudja fárasztani az ember. Ha egyenlően kölcsönös, akkor 1-2 órát is el lehet egymással játszani. Ha ő okoz örömöt, és csak kényeztet, akkor kedv és izgalom függő. Vérpéniszem van, szóval amíg izgalomban tud tartani addig, végig kemény. Legyen az akár szájjal, kézimunka, vagy lovaglás. Szóval a hozzáadott érték is sokat számít. 31/F
2024. febr. 26. 12:38
 6/27 anonim ***** válasza:
89%

Én nem fogok itt hazudni, mint az előttem lévők.

Nekem kell minimum 30 perc feltőltődès legyen akármilyen bomba csaj akivel vagyok, mert azonnal nem termelek spermát.

A semmit pedig nem tudom kilövellni.

És nem vagyok vén, hogy ne állna fel újra 5-10 perc alatt.

2024. febr. 26. 12:46
 7/27 anonim ***** válasza:
Párom úgy működik hogy elsőre 2-3perc alatt elmegy. De utána nem lankad le és akár fél óráig is bírja. Utána a hermadikhoz, ha van, azért kell 5-10 perc pihenő.
2024. febr. 26. 12:48
 8/27 anonim ***** válasza:
62%
Életkor, szituáció és annak függvénye mikor durrantál utoljára, mennyire vagy pihent. 20-on évesen pár perc, később már kell azért 15-30 perc.
2024. febr. 26. 12:52
 9/27 anonim ***** válasza:
90%

Te harminc perc alatt akarsz lövellő spermát termelni? Oké. :D

Csak szólok, hogy újra tele legyen a zacsi, az kb 72 óra.

És persze az is igaz, hogy egy alapos baszás után, ami több menetes, kell egy nap míg teljesen kipihent, és erőtől duzzadó leszek. Szóval ha van igénybevétel, ott időt kell fordítani a regenerálódásra. Nekem pl napi igényeim vannak. Ha naponta van szex az jó. A meneteket szét lehet osztani napon belül is. Pl reggel és este. És nem kell állandóan légkalapács módjára baszni sem. Valamikor tök jól tud esni egy lágy szeretkezés. Van amikor csak 10 percet kívánok, van amikor 5 menet is kell a teljes kielégüléshez. De gondolom ez ilyen embere válogatja sztori. Plusz kedv és motiváció függő. A munka is hatással van. Olyan is van hogy egy kemény átdolgozott nap után a hátam közepére sem kívánom. Meg kell tudni találni az egyensúlyt. #5

2024. febr. 26. 12:53
 10/27 anonim ***** válasza:

Oké, és az aki azt hazudja, hogy 5 perc elég neki, hogy álljon és spermát termeljen?. Azokba miért nem állsz bele?

2024. febr. 26. 13:03
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!